Hvordan fikse en Rotted bjelkelaget på ditt hjem

May 8

Hvordan fikse en Rotted bjelkelaget på ditt hjem


Overbygg og konseptet er ganske utsatt deler av et tak som tjener til å legge området under taket takutstikk. Selv om konseptet er festet til endene av sperrene, soffits stenge av undersiden av rafter, blokkerer fugler og andre dyr fra å komme inn teh loftet. Overbygg, som ofte er laget av kryssfiner, men kan også være vinyl eller aluminium, må sørge for tilstrekkelig ventilasjon for loftet. Fuktproblemer forårsaket av skadelige faktorer som isen dammer nd vannlekkasjer kan føre til råtnet bjelkelaget tre. Råtnet bjelkelaget kan være skjemmende, indikerer mer alvorlige strukturelle problemer og tillate dyr å gå inn i loftet plass lettere, warranting rask erstatning.

Bruksanvisning

1 Fjern eventuelle støping eller deler av dekorativt treverk som holder bjelkelaget på plass.

2 Tegn linjer langs rafter kanter nærmest til det skadede området på hver side av råtnet partiet.

3 Bor et hull på hver linje for å tjene som en oppføring hull for stikksag.

4 Klipp langs de tegnede linjer ved hjelp av en stikksag. Vær forsiktig når du arbeider med stikksag, spesielt på en stige. Ikke glem å bruke vernebriller for å beskytte øynene fra sagflis og annet rusk.

5 Lirk og trekker snittet, skadede delen av bjelkelaget ut.

6 Fjern eventuelle fuglereder eller annet rusk fra den nå utsatte området og avskåret noen ekstra bjelkelaget dersom fjerningen har avdekket mer omfattende råte på den øvre overflaten av bjelkelaget.

7 Mål dimensjonene på plass hvor bjelkelaget ble fjernet fra.

8 Klipp et stykke utvendig kryssfiner i henhold til målinger, men plan for omtrent en åttendedel tomme plass mellom den nye og eksisterende bjelkelaget.

9 Nail stykker av scrapwood, som 2x2 eller 2x4 blokker, til sperrene på motsatte sider inne i åpningen, som strekker seg inn i åpningen for å gi en overflate å feste kryssfiner til.

10 Skru erstatning i tre til spikret i tre stykker og rafter bruker galvaniserte dekk skruer.

11 Sett noen dekorative trim eller ornamentering.

12 påfylling skjøter, skruehull og andre åpninger med caulk.A silikonbasert, kan lakkeres caulk er generelt egnet for dette programmet.

13 Prime, male eller på annen måte avslutte erstatning panel for å matche sine omgivelser.

Hint

  • Vær forsiktig når du arbeider på en stige. Sørg for at sistnevnte er godt plantet på jevnt underlag og bruke en spotter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com