Hvor ofte må jeg Seal My granitt benken

March 29

Hvor ofte må jeg Seal My granitt benken


Granitt tellere er vakre, naturlige produkter som krever en viss grad av vedlikehold og omsorg for å beholde sitt utseende. Selv om du kanskje har hørt at du må forsegle granitt, hva du kanskje ikke har hørt er at hver type granitt krever tetting på en annen tidsplan. Noen steiner er mer porøs enn andre, og avhengig av dine rengjøringsvaner og hva slags stein du har, må du kanskje forsegle ofte eller nesten ikke i det hele tatt.

Hva Tetting Betyr

Mange typer naturstein, inkludert de fleste kommersielle granitter, inneholder overflateporer. Disse små hullene er usynlig for det blotte øye, men kan absorbere og holde på fuktigheten. Rent vann vil infiltrere disse porene, midlertidig mørkere stein, deretter fordampe etterlater ingen skade. Pigmenter, derimot, for eksempel blekk og noen organisk materiale, samt oljer, som er tykkere enn vann, fordamper ikke etter inn i stein. I stedet, når fuktigheten er borte en flekk er igjen.

Tetting koble opp disse porene, holde væsker på overflaten av steinen. I stedet for å trenge inn og flekker, forblir materialet på overflaten der du kan tørke det bort.

Hva Breaks Down en Sealer

Det finnes to typer granitt sealer på markedet: vannbaserte og silikonbaserte. Vannbasert selfangere bryte ned raskt og enkelt, spesielt når steinen er vasket ofte. Silikon selfangere vare lenger og ikke bryte ned ved kontakt med vann; syrer slik som sitronjuice eller tomater kan bryte ned til fugemassen, samtidig som også bryte ned overflaten av steinen selv. Rengjøringsmidler som inneholder syrer som sitrus basert-rengjøringsmidler eller baser som eddik, bryte ned begge typer selfangere. Hver gang du vasker disken med en av disse produktene, bryter du fangstskuta ned raskere, noe som betyr at du trenger å forsegle oftere. I stedet bruker en nøytral PH renere å hjelpe fangstskuta vare lenger.

Mørk og Lys Stones

Den generelle tommelfingerregel for hvorvidt du trenger å forsegle steinen, og hvor ofte, er bestemt av steinens farge: lyse steiner er vanligvis mer porøs og krever mer tetting, mens mørke fargede steiner krever mindre hyppige applikasjoner. Noen mørke-fargede steiner, som absolutt sort granitt er faktisk ikke-porøse; de krever ikke forsegling i det hele tatt. Noen lys-farget stein, som Giallo Ornamental, er svært porøs og må tettes ofte.

Bruk denne tommelfingerregel for å bestemme den generelle vedlikeholdet av en stein. Test alltid stein for å finne ut hvor lang tid det kan gå mellom tetningene, men som noen mørke steiner, for eksempel Marrinaches, krever mer tetting også.

Testing av Stones

For det første året granitt er installert, teste den på en månedlig basis for å bestemme hvor ofte fangstskuta bryter ned. Record hvor ofte steinen må tettes med gjeldende rengjøringsmidler og test når du bytter rengjøringsmidler. Finne en diskret del av steinen, hvor prøven kan utføres uforstyrret. Anvende en liten mengde væske, slik som vann, og en liten mengde olje til steinen. La den sitte uforstyrret i fem minutter, og deretter tørke det bort. Hvis steinen har formørket, må den lagres,. Hvis steinen ikke har formørket på noen måte, er forseglingen fortsatt intakt, og det krever ikke re-forsegling ennå.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com