Hvordan Plant sorte kirsebær fra frø

March 28

Svart kirsebær, romhegg, når en moden høyde på 60 til 90 fot med en baldakin blad spredning på 35 til 50 fot. Den hvite kremet til grå blomster bære frukt opp til 1/2 tommer i diameter. Treet er produktive i fruktproduksjon og kan vurderes en invaderende arter i enkelte deler av landet. Trær, dyrket i visse områder av landet, er verdsatt for den røde trelast som brukes i møbler produksjon. Mens frøene er lett spredd av dyreliv, er spesiell forsiktighet nødvendig for spiring og planting.

Bruksanvisning

1 Samle vill kirsebær som har slått svart i fargen og har en myk kjøtt. Fyll glasskrukke halvfull av vann. Plasser frøene inne i glasskrukke og sel. La glasset på et varmt sted i to til tre dager. Rist glasset ofte å løsne det myke kjøttet fra de harde frø.

2 Skyll masse, flytende frø og skittent vann fra glasset. La frøene for å stille i en time i ferskvann. Hold alle frø som har sunket til bunns. Fjern gjenværende massen fra de gode harde frøene under rennende vann mellom fingrene. Sett frøene på et papirhåndkle for å tørke. Plasser frøene, forseglet i en plastpose, inne i kjøleskapet i 120 dager.

3 Kombiner like mengder vermikulitt, torv mose og sand inn i en 6-tommers potten. Fyll beholderen innenfor en tomme av den øverste kanten. Legg en qt. av vann til jord. Tillat alle overflødig fuktighet til avløp.

4 Plant fem frø, likt atskilt, 1/2 tommer dypt under overflaten av jorden.

5 Skjær bunnen en tomme fra en-liters brusflaske med saksen. Hold topplokket på plass. Monter flaske inne i 6-tommers container.

6 Sett beholderen i et godt opplyst varmt område, vekk fra direkte sollys. Se etter jordfuktighet hver uke. Fjern brus flaske. Skyv fingeren en tomme dypt ned i jorda medium. Hvis tørr, tilsett 1 kopp vann. Bytt ut brus flaske. Spiring bør skje i tre til fire uker, avhengig av innetemperatur og sollys.

Hint

  • Transplant de små sorte kirsebær frøplanter i faste utendørs steder neste vår etter faren for frost er over. Velg en plante område som er godt drenert, med dyp loamy jord og full sol eksponering. Hold frøplante fuktig med en 2- til 3-tommers lag av mulch rundt frøplante.
  • Frukten og bladene på heggen er giftig for husdyr. Vær forsiktig når plante disse trærne i nærheten husdyr kabinetter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com