Hvordan velge en Bird Bath

March 28

Hvordan velge en Bird Bath


En fugl bad gir sangfugler og andre dyr med en viktig kilde til drikkevann og et praktisk sted å bade, og vil trekke fugl til hagen din som en magnet. Her er en rask guide til å plukke ut den beste fuglebadet for hagen din.

Bruksanvisning

1 Først må du bestemme hvor du vil plassere fuglebadet. Fugler generelt foretrekker et rolig, tilbaketrukket sted, i motsetning til et sted ute i det fri. Plasser fuglebadet plassert i blant noen trær eller blomster, og hvis du har birdfeeders i hagen din også, er det best å plassere fuglebadet i nærheten.

2 Den vanligste typen av fuglebadet er en tallerken på toppen av en pidestall, men denne designen er faktisk ikke så veldig attraktivt for fugler. Fugler foretrekker å bade på bakken, og et grunt fat direkte på bakken vil bringe flere fugler til verftet. Wild bird forsyne butikkene og hagesentre selger et bredt utvalg av bakkenivå fugl bad. Et annet alternativ er å bare snu en ren søppel kan lokket og fyll den med vann.

3 Hvis fuglebadet er mer enn to inches dyp, kan det være lurt å plassere noen store steiner på innsiden av det. Ikke bare vil dette stabilisere fuglebadet, men det vil også skape perches for mindre fugler og vil gi trekkraft for eventuelle mindre critters som mus eller jordrotter som slip i vannet. Plasser steinene nær kanten av fuglebadet, forlater rommet i midten for større fugler til å bade.

4 Rennende vann er svært attraktiv for fugler. Vurdere å legge en liten fontene eller drypp tube til fuglebadet. Se etter disse i fugle forsyne butikkene.

5 Større er bedre. Hvis du har plass til å grave en liten dam eller annet vann funksjonen til verksted, gå for det. Lokale fugler og dyr vil takke deg. Hvis du har en naturlig fuktig sted i hagen din, bør du vurdere å snu den til en regn hage. Dette er bra både for fugler og til jord.

6 På vinteren vil fugler i naturen vanligvis spiser snø for fuktighet, men hvis du bor i et kaldt klima, bør du vurdere å investere i en oppvarmet fugl bad eller en elektrisk fuglebadet de-icer å gi fugler med friskt vann året rundt. En lav-tech løsning er å kjøpe mørk farget fugl bad, noe som vil naturligvis samle solens varme og vil holde fuglen badevannet væske når luften temps bli kaldt.

Hint

  • Sørg for å erstatte eventuelle stående vann hver to eller tre dager. Dette vil holde vannet rent og også bidrar til å hindre mygg egg fra klekking.
  • Enhver plast eller keramisk fuglebadet må rengjøres regelmessig. Skrubbe vekk noen alger med en stiv børste hver gang du fyller på vann er godt vedlikehold. Du vil kanskje også å gi den en mer grundig rengjøring en gang i året med en 10 prosent blekemiddel løsning (en del blekemiddel, ni deler varmt vann). Etter å ha brukt blekemiddel, må du skylle fuglebadet ut veldig grundig og la det tørke helt i solen før du fyller den. Du bør også vaske fugl bad med blekemiddel hvis du ser åpenbart syke eller syke fugler som bruker den.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com