Slik Dekorer en Mantel Med Brass Lysestaker & Stearinlys

February 13

Slik Dekorer en Mantel Med Brass Lysestaker & Stearinlys


En peis mantel gir et blankt lerret i form av dekorere. Dette innebygd hylle tilbyr et sted å vise dekorative elementer. Legge messing lysestaker med stearinlys gir utseendet på en tid gått og gir en Old World stemning til et rom med en peis. Velg en ordning som går best med din dekorere forsyninger.

Bruksanvisning

1 Plasser en enkelt lysestake i mantel sentrum. Sett en lysestake på hver side av mantel. Hvis du har tre eller flere, spenner messing lysestaker jevnt over mantel.

2 Velg stearinlys farger for messinglysestaker som passer eller går godt med de viktigste fargene som finnes i rommet står møbler og tilbehør. Bruk de samme levende farger gjennom mantelen for konsistensen av utseende.

3 Place annet tilbehør mellom messinglysestaker. Bruke objekter som er bredere og ikke så høy for å oppnå et nivå av balanse og hindre at området fra å bli overveldet av høyden. For eksempel plassere en bred keramisk kar i midten av to messinglysestaker.

4 Drape et stoff løper som spenner over mantel og henger litt over kantene for å gi området litt farge. Velg et stoff farge som matcher lysene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com