Bukkehornkløver Planter

April 8

Bukkehornkløver Planter


Bukkehornkløver (Trigonella foenum-graecum) er en årlig urt som er en del av Fabaceae familien. Noen andre vanlige navn for anlegget inkluderer fuglens fot og gresk Hayseed. Bukkehornkløver dyrkes over hele verden som en halvtørre avling. Det er ofte brukt som en urt i mange internasjonale retter, spesielt de fra Etiopia og Eritrea i Afrika og India.

dyrking

Bukkehornkløver bør sås utendørs i midten av våren, når jorda varmes. Frø vanligvis spirer i løpet av få dager. Tynne frøplanter til 4 inches hverandre. Urten gjør det bra når vokst under full sol og i jord som er rik, godt drenert og enten surt eller nøytralt. Bukkehornkløver er relativt lite vedlikehold for å ta vare på og vokse.

Helse

Selv om Bukkehornkløver har ikke blitt offisielt analysert av US Food and Drug Administration, har anlegget lenge vært brukt til å lindre ulike helse woes. Bukkehornkløver har tradisjonelt blitt tatt muntlig til å lindre mageproblemer og behandle appetitt tap. Anlegget har også blitt brukt som en topisk behandling hud for å styre hud-relaterte problemer, inkludert eksem, sår, byller og betennelse.

Culinary

Bukkehornkløver har mange kulinariske bruksområder. Urten er en populær matvare og smakstilsetning. Frøene blir ofte brukt til å lage pastaer, karri pulver og pickles, mens de spirer og blader er ofte inntas som greener i salater og andre retter. Bukkehornkløver er en velkjent ingrediens i karri retter, lønnesirup og mange søte Confections i Midtøsten.

Beskrivelse

Anleggene har en tendens til å nå høyder på mellom 1 og 2 1/2 fot. Bukkehornkløver planter har trifoliate blader. I begynnelsen av sommeren, vises hvite blomster på plantene og slå i tynne, lange, gulbrun pods som består av brune frø.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com