Hvordan Grow frukttrær i Virginia

April 13

Hvordan Grow frukttrær i Virginia


Orchard dyrkere som ønsker å etablere frukttrær i Virgina må kjempe med de ulike jord regionene i staten, samt USDA hardførhet soner. Virginias skiftende jord regioner-lignende sitt skiftende hardførhet soner-shift som du reiser vestover staten. Virginians oppleve sandholdig jord i kystområdene, leirjord i Piedmont-regionen og steinete jord i Appalachene. Staten faller mellom USDA hardførhet soner 6 og 8. Nøkkelen til å vokse en vellykket frukthage er å bestemme jordtype og hardførhet sone og arbeid innenfor disse betingelsene.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med en hardførhet sone kart USDA for å finne ut hvilken sone du er i. The United States National Arboretum opprettholder en sonekart hardførhet som kan nås på deres hjemmeside.

2 Test jord for å bestemme jord preparatet, pH og nærings struktur. Virginia Tech-universitetet opprettholder en jord testlaboratorium som gir anbefalinger om hvordan du kan forbedre din jord.

3 Bryt opp frukthage jord med en disk plogen til en dybde på 12 inches. Plukk ut steiner og annet rusk med en rake. Spre jord endringer over jord til en dybde på 4 inches og pløye dem ned i jorda. Velg jord endringer basert på resultatet av din jord test. endringer for frukthager felles jord inneholder organiske materialer som torv, kompost og gjødsel. I sandkyst jord, vil disse endringene tilbake næringsstoffer til jorda. I tillegg kan du heve pH i jord med lime-eller senke den med svovel.

4 Plant trær på samme dybde som containerne de kom i. Mulch rundt trerøtter, men ikke haugen mulch opp på stammen av treet.

5 Velg en balansert, granulert gjødsel (10-10-10). Spre gjødselen rundt drypp linje av trær om våren. Bruk mengde gjødsel anbefalt på pakken. Gjødsel konsentrasjon varierer mellom produsenter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com