Generell informasjon om blomstrende Magnolia busker

May 27

Generell informasjon om blomstrende Magnolia busker


Magnolia busker har lenge vært et fast innslag i landscaper blomstring busk arsenal av flere grunner. Magnolias gi huseiere med en vakker og stor blomst i en rekke farger. I tillegg har sin vakre form og allsidighet kombinert for å gjøre dem enda mer attraktive blomstrende busk.

Grunnleggende

Navnet magnolia refererer til en gruppe av blomstrende busker i Magnolia slekten. Mer enn 80 arter av planten tilhører denne slekten, som ikke må forveksles med Magnoliaceae familien av planter som inneholder slike planter som tulipan treet. De fleste magnoliaer er innfødt til østlige USA, særlig i sør, og sørøstlige Asia. Blomstrende magnolia busker er sterkt dyrket og kommer i mange farger. Noen vanlige blomsterfarger er lilla, rosa, blandinger av hvit og rosa / lilla, og gul. Magnolia kommer også i en rekke former og størrelser, som hovedsakelig er artsavhengig.

Klassifisering

Ser på en taksonomisk diagram for magnolia kan være litt forvirrende. Igjen, anlegget som de fleste omtaler som magnolia bush er faktisk en plante i magnolia slekten. Det finnes flere forskjellige arter av magnolia, inkludert vanlige varianter Magnolia grandiflora, Magnolia virginiana og Magnolia fraseri.

typer

Hybridisering og dyrking av blomsterdekoratører har økt antall ulike blomstrende magnolia busker. Dagens gartnere og landskapsarkitekter kan finne en rekke magnolia busker i samme art som kan variere i størrelse, form og selv blomsterfarge. Faktisk har Magnolia Society oppført mer enn 1000 sorter. Eksempler på ulike sortar inkluderer sommerfugler, en vakker gul blomstring sorten; og Leonard Messel, en lilla-rød blomstring variasjon.

planting Informasjon

Når magnolia er etablert, de krever svært lite støtte. Magnolia busker kan variere i deres ideelle plating situasjoner, men som regel bør de aldri bli plantet i et område som har dårlig drenering, med mindre du har en rekke spesialdesignet for et slikt miljø. I tillegg magnolia foretrekker en sur jord. Å plante en magnolia, bør et hull graves som er dobbelt så bred og like dypt som roten ballen. Dette gjør at magnolia sine røtter for å utvide og tilpasse seg mors jord, noe som bidrar til etablering.

Svakheter

Selv om en relativt bekymringsløse plante, trenger magnolia har noen svakheter. Kraftig regnvær kan slå blomstene utenfor buskene. Magnolia busker plantet i kaldere klima kan lide omfattende frostskader, spesielt i sesonger med en sen frost.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com