Sitrontrær med hvite flekker

April 23

Sitrontrær med hvite flekker


Sitroner er generelt lett å dyrke, og er sjelden utsatt for sykdommer, slik som de som forårsaker hvite flekker på blader eller frukter. Hvis du merker noen hvite flekker, behandle problemet så raskt som mulig for å sikre din treets helse.

Typer sykdommer og insekter

Pulveraktig mugg er en vanlig sopp sykdom som kan angripe sitrontrær og andre planter. Det fører til uklare hvite flekker å vokse på bladene. Citrus canker er en bakteriesykdom som også forårsaker hvite svampaktig flekker dannes på bladene. Noen typer skala insekter er hvite: de suger væske fra treet og kan drepe treet hvis du ikke behandler dem.

Årsaker til sykdommer og insektangrep

Dårlig luft sirkulasjon blant sitrontrær kan bidra til utvikling av pulveraktig mugg. Sitrus leafminer insekt kan introdusere canker. Maur ofte bære skala insekter til et sitrontre, hvor de beiter på sin søte utskillelse.

Behandling av sykdommer og insekter

Spray din sitron treet med svovel hvis det utvikler meldogg: tidlig påvisning er nøkkelen. Dessverre finnes det ingen kur for canker: du må ødelegge treet hvis det utvikler denne sykdommen. Hold maur bort for å hindre en skala insektangrep: bruk en klebrig barriere produktet på stammen eller sett maur innsatsen til jord. Spray skala insekter med 1 ss. rapsolje blandet med en liter insekt såpe.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com