Hvordan lage en marokkansk Sovesofa ved hjelp av gjenvunnet Lumber

March 8

Hvordan lage en marokkansk Sovesofa ved hjelp av gjenvunnet Lumber


Spredningen av det britiske imperiet brakte et bredt utvalg av nye møbler til innenlandske innredning, inkludert det eksotiske og forførende mauriske divan. Mens brukes i andre kulturer, "mauriske" ble den dekorative uttrykket omfatter denne marokkanske sovesofa og orientalske møbler av alle slag. Tradisjonelt ryggløse, kan dette sitte-gjest-seng kombinasjon være konstruert av resirkulert trelast, en tvilling springfjær / madrass sett, fargerike stoff og frodig bruk av puter.

Bruksanvisning

1 Lag en hul boks ved å feste gjenvunnet 2-by-6-tommers lengder rundt kryssfiner base. Basen er kuttet litt større enn boksen våren og madrass og hul boks vil holde boksen våren. Cut to 80-tommers lengder av 2-by-6 bord for de lange sidene av boksen. Linje en lengde opp vertikalt med den ytre kanten av kryssfiner base og fest den med tre 4-tommers L-braketter. Braketter gå på innsiden av hjørnet som dannes av bunnen og sidestykket. Gjenta med den andre lang lengde av 2-av-6 på den andre siden av basen.

2 Mål kortsidene av basen etter at du har festet langsidene til basen. Kortsidene vil måle nær eller nøyaktig 40 inches og ligger tett mellom de lange sidestykkene. Stå dem vertikalt og fest dem med 4-tommers L brakettene til kryssfiner base. Bruk 2-tommers brakettene på innsiden hjørnene av boksen for å feste de korte og lange sider; to brak per side bør være tilstrekkelig.

3 Dekorer tre sider av boksen, to bredder og en lengde, med strimler av dekorative molding som ønsket; feste støping med varmt lim pistol. La tørke helt, så er ferdig med alle sider av boksen ramme med mørk beis eller lakk.

4 Stain og feste caster-stil føtter hvis ønskelig. Velg trinser 2 til 3 inches høy, 4 for hjørner og 2 for midten av langsidene for stabilitet. Trinser vanligvis feste med skruer direkte i møbler tre, men noen ganger kommer med en metallplate eller innslag mellom benet og møbler. Bore hull og fest som anvist.

5 Bruk flanell og skumplast å skjule trelast med en lite attraktiv eller vanskelige å billakk overflaten. Staple skumplast til sidene av boksen ramme, og deretter dekke med tett stiftes flanell, for ikke å hemme innsetting av boksen våren i rammen. Dette gir noen isolasjon mot bjeffing leggen eller ankler mot treramme når du sitter ned eller få av sofaen. Avslutt rammen ved å dekke all synlig tømmer med en av de stoffene du bruker til å dekke madrassen og puter. Plasser boksen våren inne i rammen når du har dekket den med stoff.

6 Mål stoff for boksen våren, slik at det vil vikle rundt toppen og sidene, og etterlot et overheng på 4 til 6 inches som kan stiftes til tre springfjærbase. Stoffet kan være bred nok til å dekke i en enkelt lengde. Klipp to lengder, plassere dem ansikt til ansikt (høyre side til høyre side), og maskin-sy dem sammen med en søm som begynner 2 inches fra den ytre kanten av stoffet. Brett ned løse kanter, spre dem bort fra sømmen og sy dem flatt mot baksiden av stoffet for større stabilitet. Staple stoff jevnt til springfjær kant langs sidene. Samle overflødig stoff i hjørnene i små folder og stift dem ned.

7 Dekk madrassen med en box-stil slipcover. Mål og kutte topp og bunn stoff 44 av 80 inches. Skjær fire stykker, to 44 inches, to 80 inches og alle 4 inches bredere enn madrassen er dyp - eksempel: 14 inches bred for en 10-tommers dyp madrass. Alt stoff bør være galt-side ut; bruke pins som trengs på hvert forsamlingen trinn. Å tillate en 2-tommers søm, maskin sy alle sidelister til toppdekselet. Fold flat overflødig i hvert hjørne og stille opp brettede kantene for å gjøre den "boksen". Machine-sting sidebånd for å danne boks hjørner, slik at ett sett med kortside hjørner åpne. Fest sydd strimler til bunns stoff. Du har nå en 3-sided deksel med åpning for madrassen. Vri dekselet høyre side ut. Skyv dekselet over madrassen. Pin og hånd-sy den åpne siden stripen og hjørner for å fullføre dekselet.

8 Gjør putetrekk fra en rekke av lyse tekstiler for et Midt-Østen utseende. Kvadratiske eller rektangulære seng formede puter kan dekkes raskt og enkelt. Måle stoff tre ganger så lang som den lengste pute side (for en 16-tommers pute du trenger en 48-tommers lengde av materiale) og 4 inches bredere enn bredden. (18 inches bred for en 16-tommers pute). Tapp eller baste en fire-tommers fold i hver ende av duken, bakside-til-bakside. Pakk stoffet rundt puten, høyre side vendt mot puten, overlapp de foldede kanter i midten av den ene siden. Pin stoff kanter for å gjøre putevar. Enkel puten ut og sy låste saken. Puter skli inn og ut for rengjøring. For runde eller styrke-formede puter, oppsøke mønstre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com