Hva er Linoleum laget av?

May 11

Linoleum er kjent som en lett-å-installere gulv for kjøkken. Dens popularitet har vokset og avtatt over de siste tiårene, spesielt med fremveksten av lett å installere vinylgulv, som kommer i fliser (ofte selvklebende) og ark.

ingredienser

Sann linoleum er laget av linolje og flere andre naturlige materialer, inkludert tre, pulverisert stein, kork, furu harpiks, pigmenter og jute. Linoleum må ikke forveksles med vinylbelegg, som er helt syntetiske.

Egenskaper

Linoleum gulv er vann og motstandsdyktig mot flekker og kommer i en rekke farger. I tillegg er linoleum ofte belagt for å tilveiebringe ytterligere holdbarhet til gulv.

Rengjøring

Siden linoleum er laget av naturlige stoffer, bør det rengjøres med milde rengjøringsmidler og vann --- aldri harde stoffer som er ment for andre typer gulv.

fordeler

Ifølge Findanyfloor.com, fordi linoleum er laget av naturlige stoffer, er det biologisk nedbrytbart. Det er også vurdert mer allergivennlige enn andre typer gulv, for eksempel vinyl.

Advarsel

Linoleum produsert før 1970 inneholdt ofte farlig asbest i kompet. Asbest ble ofte brukt fordi det er brannsikre og isolerende. Ekstra sikkerhetstiltak må tas når du fjerner denne gamle linoleum.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com