Hvordan Plant spiret Perennial pærer

May 19

Planting flerårig pærer i hagen er en oppgave som, mens rimelig enkel, må gjøres med forsiktighet for å sikre sunne planter. Som regel kjøpt flerårig pærer komme med noen generelle instrukser om hvordan og når de skal plantes. Men noen ganger pærer kan spire før du får dem plantet, en komplikasjon som generalisert instruksjoner sjelden ta hensyn til. Spiret flerårig pærer kan fortsatt bli beplantet med gode resultater hvis det gjøres nøye, men i enkelte tilfeller sen planting kan bremse planter vekst og utvikling i løpet av sin første sesong. De fleste vil komme til å vokse og blomstre normalt følgende sesongen.

Bruksanvisning

1 Å gi spiret flerårig pærer et godt grunnlag til å vokse er det første skrittet. Jord er viktig for å lykkes når plante noen bulb, spesielt de som kan bli stresset av sen planting. Jorda bør løsnes i området der du har tenkt å plante spiret flerårig pærer til en dybde på ca 12 inches, slik at god plass for røttene å utvikle. Ved hjelp av en lett, porøs potting medium å plante løkene er tilrådelig i områder med vanskelig jord, og blande i litt gjødsel kan bidra til å gi dem en bedre start.

2 Planting verdier for mest pærer samtale for den øverste enden av pæren bli gravlagt til en dybde på to til tre inches. Disse retningslinjene gjelder for spiret flerårig pærer også. Planting en spiret pære bør gjøres med den anbefalte dybde målt fra toppen av pære, like under spirer, forlater de grønne skuddene å stikke fra jord, akkurat som de ville gjort hvis de hadde vokst etter at pære var i bakken .

3 Blooming kan ikke skje den første sesongen etter planting spiret flerårig pærer, men de grønne skuddene som utvikler vil hjelpe pære lagre energi for produksjon av neste års blomster. Så, litt tålmodighet og litt forsiktighet ved bruk, spiret flerårig pærer kan lage vakre og friske planter i hagen din.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com