Hvordan du oppbevarer Left Hus Paint

February 13

Du er ferdig med å male stuen og du vil veldig gjerne lagre leftover maling i tilfelle du trenger å gjøre en touch opp eller bestemme seg for å male et annet område, men du har ikke en anelse om hvordan du lagrer maling. Ekstra maling igjen i boksen vil film over og tørk på innsiden av boksen, ødelegger malingen. Hvis du lar den stå i garasjen, vil det være utsatt for temperaturvariasjoner som også vil ødelegge den. Nøkkelen til å redde restene huset maling er å gjøre det luft stramt og en mer håndterlig størrelse.

Bruksanvisning

1 Inspiser glassene for å sørge for at de er fri for støv og skitt. Vask og tørk dem om nødvendig.

2 Sett en trakt inn i toppen av glasset og helle maling fra boksen inn i glasset inntil det er 1/2 tomme fra toppen. Løft trakten og hold den over glasset inntil overflødig maling stopper drypper. Dette vil fylle de resterende 1/2 tomme av plass.

3 Sett lokket på glasset og skru den godt, noe som gjør at lokket er skrudd på gjengene rett slik at ingen luft kan komme inn i glasset.

4 Merk glasset med fargen og rommet det ble brukt i. Hvis boksen har en formel blanding etikett, kopiere denne informasjonen på glasset. Gjenta med en andre krukke, om nødvendig.

5 Oppbevar leftover maling i et verktøy skap eller skap, vekk fra ekstreme temperaturer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com