Hvor lenge er det Moss Rose Spiring periode?

January 23

Hvor lenge er det Moss Rose Spiring periode?


En av de få årlige planter med saftige blader og delikat, kaktus-lignende blomster, mose rose (Portulaca grandiflora) skiller seg ut uansett hvor den er plantet. Moss rose er en enkel plante å starte fra frø. Hvis du gir fuktig, men ikke våt, frø-start medium på 70 grader Fahrenheit, mose rose frøene vil spire i 10 til 14 dager.

Brazillian Native

Moss rose er opprinnelig fra Brasil, vokser i varmere strøk. Den foretrekker godt drenert, lav fruktbarhet jord og er noen ganger funnet voksende vilt på strendene. Det kan bli invaderende og slankere i sitt hjemland, men er vanligvis drept i vinter lenger nord. Selv om det har potensial til å selv-purke, plantene som kommer av selv-seeding er generelt ikke så attraktiv som den overordnede planter. Deadhead for å hindre selv-seeding atferd.

økende Habit

En utmerket stein hageplante, når mose rose ca 8 inches. Det sprer seg 10 til 12 inches og er svært tolerant for varme og tørke. Gi mose steg full sol og den vil belønne deg med vakre blomster i farger som spenner fra hvitt til rosa og oransje til frost.

spiring tips

Moss rose spirer best mellom 70 og 85 grader Fahrenheit. Frø bør være spredt på toppen av frøplante medium og ikke dekket - lyseksponering vil hjelpe sin spiring. Moss rose liker ikke transplantasjon, så har tenkt å så dem hvor de vil vokse eller bruke celler som kan bli begravet helhet, for eksempel torv potter.

problemer

Moss rose, og sin fetter, Purslane, er generelt ikke problematisk å vokse. De har ingen alvorlige skadedyr, men lider av et par sykdommer i notatet. De kan lide av rot råtne hvis igjen i stillestående vann, disse er planter som ikke liker å få deres føtter våt. Av og til kan de lider av hvitrust, som vil manifestere seg som hovne eller dårlig dannet grener med hvite pustler. Planter som er berørt av hvitrust skal bli ødelagt i høst.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com