Hvordan lage Oppvaskmaskin Deodorant

January 23

Hvis du bruker en oppvaskmaskin, har du sikkert lagt merke til at etter mange bruker oppvaskmaskinen begynner å ta på seg en merkelig bakt mat og såpe lukt som fyller hele huset. Mange mennesker bare kjøre oppvaskmaskinen når den er tom. Imidlertid ikke en tom vask vanligvis ikke fjerne alt lukt. Legge til et par ekstra ingredienser til din tomt vaskesyklusen kan forbedre resultatene dine og effektivt fjerne lukt oppvaskmaskinen.

Bruksanvisning

1 Dryss 1/2 kopp boraks langs bunnen av den tomme oppvaskmaskinen før du legger din deodorant. La boraks for å sette i minst 30 minutter før du kjører oppvaskmaskinen.

2 Gjør din oppvaskmaskin deodorant ved å klemme saften av en hel sitron i en liten bolle. Sørg for å fjerne frøene. Tilsett 2 ss. hvit eddik til sitronsaft og plassere væsken i vaskemiddel innehaver av oppvaskmaskinen. Hvis du har overflødig deodorant, hell den på bunnen av oppvaskmaskinen.

3 Legg en ekstra touch for mer sta lukt ved å kombinere flytende med 1 ss. av natron. Bland ingrediensene til en jevn lim før du legger den til vaskemiddel innehaver av oppvaskmaskinen.

4 Kjør oppvaskmaskinen på normal syklus, og nyte den påvirker din forfriskende oppvaskmaskin deodorant.

5 Hold oppvaskmaskin lukter friskt ved å legge sitronsaft til din oppvaskmiddel med hver syklus. Sitron er en naturlig de-greaser og desinfeksjonsmiddel som vil rengjøre oppvasken mens deodorizing oppvaskmaskinen. Borax kan brukes regelmessig mellom hver vask også, for å holde oppvaskmaskinen lukter friskt. Bare strø et lett lag langs bunnen av oppvaskmaskinen, slik at det før neste vask.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com