Hva er de forskjellige typene av kjøleskap?

December 7

Som med de fleste produkter, er det mange forskjellige typer kjøleskap å velge mellom. Når du velger som best vil oppfylle dine behov, bør du alltid huske på hva som vil bli lagret i den. Siden hver type har mye å by på, vet hvor den skal plasseres, og hvordan den skal brukes kan gjøre avgjørelsen enklere.

Top-Fryser

Disse anses en tradisjonell stil kjøleskap. De er den minst kostbare og kommer i en rekke farger som spenner fra ren hvit til rustfritt stål. De tilbyr mer plass til kjøleelementer, men fryseren kan være litt lite. Etter denne type er bredere, er det lettere å komme til baksiden av hyllene. Fall er at du må bøye seg ned for å bruke de nederste skuffene

Botton-Fryser

Denne stilen av kjøleskapet blir stadig mer populært. Med fryse å være på bunnen, gjør det nedkjølt delen som skal åpnes lettere. De er moderat priset, men spesialitet modeller kan bli mer kostbart. Mens de bare kommer i et par forskjellige farger, de er sikker på å matche enhver dekor. Ulempen med å ha fryseren på bunnen er at det ikke kan være så mye plass. Siden fryseren er egentlig en stor skuff, mangler det hyller plass.

Side ved side

Hvis du er ute etter lik fryser og kjøleskap plass, kan denne stilen være det beste alternativet. Dette kjøleskapet er laget med to vertikale dører. Den venstre side tilbyr en fryser med hyller og en ismaskin på utsiden av døren. På høyre side inneholder kjølte fag med fulle hyller og skuffer. Denne type kjøleskap er smalere slik at den lett kan passe inn i trange rom. Ulempen kan være at større produkter som pizzaesker er vanskeligere å lagre.

Kompakt

Kompakte kjøleskap, også kalt mini kjøleskap, er laget for å oppbevare mindre produkter som drikke og snacks. De er designet for å passe inn i områder der en vanlig størrelse kjøleskap vil ikke. De fungerer godt for college sovesaler, kontorer eller soverom. De fleste er utstyrt med en liten fryseboks, men denne funksjonen kan variere i henhold til hver modell. De er lette, noe som gjør flytting enklere, og kan være billig å kjøpe.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com