Tomato Plant Pest Treatment

December 25

Tomato Plant Pest Treatment


Tomater er en populær hjemme hage grønnsak. De gi etter for en rekke skadeinsekter, men gjør riktig håndtering og behandling som er nødvendig for en god avling.

Identifikasjon

Vanlige tomat skadedyr inkluderer insekter som whiteflies, jordlopper og hornworms, identifisert ved å se skadedyr selv eller hull, tygge merker eller klissete Honeydew på tomatplanter. Bladlus, midd og thrips angripe også tomater. Larver og biller spiser blader, røtter eller både på tomatplanter. Nematoder hindre plantene fra å fullføre fotosyntese. De er også den vanskeligste tomatplante skadedyr å kontrollere, ifølge Tomato Garde Guru nettside. Whiteflies og bladlus suger plantesaft, forlater gulning løvverk.

nematoder

Root-knuten nematoder er bain av tomatplanter og vanskelig å bli kvitt. Hvis du roterer avlinger, slik at neste avling er ikke av samme familie, betyr ingen paprika, poteter eller aubergine. Hvis du har til å sterilisere jorda (som bare fungerer for små tomter), må du rehabilitere med meitemark, ren kompost og nye mikroorganismer.

Forebygging / løsning

Insekt-kontroll omfatter insekt oljer og såper, kiselgur, klissete feller og biologiske kontroller, for eksempel parasittiske veps brukes i whitefly befolkningskontroll. Oljer og såper er best brukt for å få ting under kontroll, slik at naturlige predatorer kan ta over. Feilen-blaster festes til en slange og leverer en multi-directional spray som får til det harde å nå undersiden av bladene.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com