Hvordan Moth-Proof Med Cedar Oil

December 28

Hvordan Moth-Proof Med Cedar Oil. Bruk sedertre olje i destillert skjema for å lade gammel sedertre i skap, spon, poser, baller og kister. Det vil også frastøte møll. Følg disse tipsene.

Bruksanvisning

1 Kjøp god kvalitet sedertre eterisk olje. Se etter dette på en aromaterapi butikk eller annen virksomhet som selger kvalitet essensielle oljer. Noen ganger er sedertre oljer som selges i hardware og Oppussing butikker utvannet, og dermed ikke så effektiv som den rene essensielle oljen. Ved å bruke mindreverdig eller altfor utvannet olje, beseire dere formålet fordi lukten ikke vil vare veldig lenge. Formålet med bruk av sedertre olje på sedertre er å bringe tilbake den sterke duften som frastøter ull-munching møll og andre gnagende insekter.

2 Paint den nye sedertre olje på eksisterende tre. Fjern kannen toppen fra den essensielle oljeflasken. Dypp en myk, rund-tip kunstnerens pensel i flasken og mette hårene. Fjern drypper på siden av flasken og deretter male den gamle tre med den sterke, nye duft. Ikke hver tomme av tre må males ettersom oljen vil spre seg og små mengder er veldig aromatisk.

3 Refresh sedertre spon, som raskt kan miste sin duft siden så mye av treoverflaten er eksponert for luft. Trespon blir ofte solgt i allerede pakket netting eller andre typer pre-pakking for bruk i skuffer og skap. Dot ny sedertre olje på pakken liberalt å oppdatere aroma. Dersom de spon er løs, helle dem i et ikke-porøst skål og strø cederolje, blanding og dreie inntil et jevnt belegg er oppnådd.

4 Dab sedertre olje på sedertre blokker og tre pose kuler. La oljen suge inn før du plasserer disse i nærheten av klær. Vær liberal med den essensielle oljen. Veden kan absorbere mye uten å bli fet å ta på, og lukten vil bli enda sterkere mot møll og andre innendørs bugs.

5 Gjør en effektiv spray ved å fortynne sedertre olje med alkohol, i stedet for vegetabilsk olje eller vann, og sette det inn i en liten spritzing flaske. Alkoholen fordamper raskt og som ikke påvirker den totale styrken av oljen. Alkohol er også tryggere å bruke i områder hvor det uthvilt sedertre kan komme i kontakt med klær og en oljeoppløsning forårsake flekker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com