Hvordan en Water Well Works

February 3

Hvordan en Water Well Works

Finne Vann Underground

Pumping av vann ut av en privat brønn er hvor mer enn 15 millioner husstander i USA får vann. De fleste distriktene boliger ikke har tilgang til offentlige vannsystemer og må pumpe vann fra en brønn som er boret, drevet eller gravd et sted på deres eiendom. Dybden og brønntype avhenger av dybden av bakken vann (eller vann tabell). Dybden av grunnvannet, avhenger av nedbør, temperatur, malt sammensetning og anlegg dekning i området. Vannbordet er der tett lag av stein hindre regnvann fra å fortsette nedover etter at det er absorbert av jorden. Vann brønner benytte seg av denne tilførsel av frisk grunnvann og bringe den til overflaten.

Typer av Water Wells

Brønner er boret inn i berggrunnen til dybder mellom 100 og 400 frem inntil et brudd i berggrunnen som inneholder grunnvann er gjennomskåret. I områder hvor grunnvannsspeilet er nærmere overflaten, blir brønner drives i stedet for boret til dybder mellom 30 og 50 fot. Deretter pumper brukes til å trekke vann opp. Hvor grunnvannsspeilet er nær overflaten, kan et godt graves for hånd og vann trekkes opp til overflaten ved hjelp av et tau og bøtte. Det er en høyere risiko for vannforurensning med grunne brønner - produkter som brukes på overflaten kan lekke gjennom jord og gå inn og forurense godt vann.

brønnkonstruksjon

En plast eller metall rør foringsrøret som strekker seg omkring to fot ut av bakken identifiserer plasseringen av en privat vann godt. Drevne brønner har en større diameter enn foringsrør borede brønner, noe som gjør dem lett disguisable fra overflaten. Jo større diameter gjør det mulig for en vannlagringsreservoar.

Uansett, utvider hylsteret ca 18 fot ned i grunnen. Lengder av metall rulle rør med minst en to-tommers diameter er plassert på innsiden av foringsrøret og strekker seg ned i bakken så langt som nødvendig for å nå vannspeilet. Vannet pumpes ut av bakken, opp gjennom dette metallrøret og inn i en oppsamlingstank. Septiktanken i de fleste hjem er en trykktank som inneholder en blære inne i metal casing. Trykket skapt av den indre blære hjelper vannet flytte hele hjemmet. Når en kran dreies, benytter det vannet i trykkbeholderen. Når tanken tømmes, og det utløser vannpumpen for å slå på igjen, påfylling trykktanken. Når trykktanken er full, slås pumpen av. Vann brønner fungere i ca 20 år.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com