Slik reparerer en Heavy Duty Extension Cord Plug

November 5

Slik reparerer en Heavy Duty Extension Cord Plug


Skjøteledninger ikke vare evig. De blir utsatt for sterke elementer mens levere elektrisk til din ferie belysning. Som et resultat av denne ødeleggende livsstil, kan det hende at skjøteledningen begynner å vise tegn på slitasje. For å holde det fungerer, må du kanskje gå inn og erstatte pluggen. Her er fremgangsmåten for å gjøre det.

Bruksanvisning

1 Kontroller at ledningen er ikke satt i. Deretter bruker du wire strippere til å kutte den dårlige plugg av. Hvis du ser på den eksponerte enden av ledningen, bør du se tre grupper av kobbertråder.

2 Bruk kniven for å lage et lite stykke ned på siden av ledningen jakke (gummi utenfor vindsperre). Lag en skive ca 1/2 tommer i lengde.

3 Trekk skiver kantene fra hverandre med fingrene om å avsløre ledninger innenfor. Skrelle jakke ned, slik at ledningene blir utsatt omtrent en tomme.

4 Bruk wire strippere til å kutte vekk jakken og strimler av papir mellom ledningene. Deretter bruker strippere til å kle omtrent 1/2 en tomme av isolasjon fra tuppen av ledninger.

5 Bruk skrutrekker til å skru ut skruene som holder den nye pluggen sammen. Åpne den opp for å avdekke de indre skruene. Du bør legge merke til en gull skrue, en sølv skrue og en grønn skrue. Skru hver av dem litt, men ikke til det punktet at de faller ut.

6 Ta enden av ledningen med strippet ledninger. Ta tak i ledningen dekket i svart isolasjon. Rull ledningen mellom fingrene for å holde noen tråder fra å bli utelatt. Skyv eksponert ledningen under gullskruen og skru den ned. Pass på at ikke er noen løse tråder av kobbertråd er utenfor skruen.

7 Følg den samme teknikken for den hvite ledningen, plassere den under sølv skrue. Den grønne ledningen skal kobles til den grønne skruen.

8 Lukk plastklaffene sammen med alle tre ledninger nå koblet til pluggen. Den isolerende jakke bør dekkes av pluggen dekning. Dersom de enkelte ledningene er fortsatt merkbar etter at pluggen er lukket, så ta den fra hverandre og forkorte ledningene.

9 Trekk til skruene for å feste pluggen med pluggen lukket. Hvis den andre enden av ledningen må skiftes ut, følg disse instruksjonene for dette formål.

10 Plugg den nye enden til en stikkontakt og test for strøm ved å koble en lampe til skjøteledningen, og slå den på.

Hint

  • Enden med de ledende delene kalles "mannlig" enden og den andre er referert til som "kvinnelige" enden.
  • Hvis du har en skjøteledning med en nick i midten av det, ikke kaste den bort. Bare klippe den i to på nick, sette nye plugger i hver ende, og du vil ha to nye skjøteledninger.
  • Pass på at du strammer skruene godt og at kontakten lukkes over den ytre isolasjonen på ledningen.
  • Pass på at ingen tilnærmingene av kobbertråd er venstre utsatt.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com