Hvordan Revive Ferns

January 1En lav-vedlikehold anlegg, bregner vokser godt i de fleste hjem. Mange bregner er tropisk opprinnelse og kan kun dyrkes innendørs hvor de er beskyttet mot frost. En av de viktigste grunnene plantene lider er fra feil vare. Bregner har forskjellige lys, vann og gjødsel krav i forhold til andre vanlige potteplanter. Hvis bregner er svake eller døende, slik at de får det de trenger for å holde seg friske vanligvis gjenoppliver plantene.

Bruksanvisning

1 Flytt bregne unna direkte sollys, eventuelt som altfor sterkt lys brenner anlegget og fører visner. Bregner foretrekker indirekte lys som fra en nordvendt vindu.

2 Gi fuktighet rundt bregne. Fyll dryppskål med en 2- til 3-tommers lag med småstein. Tilsett vann til skuffen til vannstanden sitter stikke fram under toppen av småstein. Still potten på toppen av småstein og fylle vann i magasinet som er nødvendig for å opprettholde vannstanden. Den fordamper fuktighet fra skuffen legger fuktighet til luften rundt bregne.

3 Vann bregner før jorden tørker helt ut, da disse plantene krever en høy fuktighet miljø. Føl jord en eller to ganger i uken og vann så snart toppen tomme av jord begynner å føles tørr, men før det tørker helt. Vann ved bunnen av fern inntil overskuddet av fuktighet renner fra bunnen. For lite vann fører til bregne å wilt eller slippe blader.

4 Hold bregner i en 68-72 grader Fahrenheit rom. Temperaturene kan falle så lavt som 62 F om natten. De fleste bregner tåler ikke altfor kalde eller varme temperaturer.

5 Gjødsle med en svak løsning en gang i måneden, som over-fôring kan drepe plantene. Påfør en generell, vannløselig potteplante gjødsel til halv hastighet anbefalt på pakken. Bare befrukte vokser bregner; plantene ikke krever befruktning når de ikke blir brukt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com