Hvordan legge ved en Deck til et hus med Vinyl Siding

December 31

Hvordan legge ved en Deck til et hus med Vinyl Siding


Hvis du har planer om å bygge en kortstokk for å komplettere din utendørs plass, kan du velge å bygge en frittstående dekk, eller legge ved et dekk til huset ditt. De fleste huseiere velger festet dekk, fordi de er mer stabile enn frittstående dekk, og fordi de kan få tilgang til dekk direkte fra huset. Riktig feste dekk til huset ditt med vinyl Fasader vil bidra til at du kan nyte din nye uterom i mange år.

Bruksanvisning

1 Ta en del av vinyl ytterkledning med en bajonettsag eller håndsag, og pass på at du ikke skjærer gjennom undergrunnen av veggen. Denne delen skal være så bred som dekk, og bør strekke seg ned omtrent 12 inches fra den tiltenkte overflaten av dekket.

2 Mål tykkelsen av terrassebord. Dette vil avgjøre hvor langt under vinyl du vil plassere hovedbok bord. For eksempel, hvis du bruker 1-tommers tykke terrassebord styrene, vil toppen av hovedbok bord være en tomme under vinyl.

3 Skjær en hovedbok styret ut av 1-tommers-by-10-tommers press-behandlet trelast ved hjelp av en sirkelsag. Gjør hovedbok bord så lenge bredden på dekk.

4 Plasser hovedbok bord på siden av huset. Bruk et vater for å sørge for at hovedbok bord er i vater. Nail styret til veggen med en hammer på begge ender for å holde det på plass. Bor pilothull langs toppen og bunnen i undergrunnen, og sikre hovedbok styret til veggen med bolter. Stram boltene med en skiftenøkkel eller socket.

5 Skjær en seksjon av kobber blinkende så lenge som bredden av dekket. Skyv den ene siden opp minst 3 inches bak vinyl Fasader. Mold blinkende over toppen og i front av hovedbok bord. Fest med kobber negler.

6 Installer bjelke kleshengere til hovedbok bord. Start med sidehengere, som vil holde felgen bjelkene. De fleste huseiere bruke en dobbel tykkelse på 2-tommers tykke tømmer for rim bjelkene, så vil du sannsynligvis trenger 4-tommers bjelke kleshengere for sidene. Fortsett å installere to-tommers bjelke kleshengere mellom rim bjelke kleshengere på 12- til 16-tommers mellomrom. Koble bjelkene til bjelke kleshengere.

Hint

  • Velg premium trelast uten fordreining å unngå eventuelle gap mellom hovedbok bord og på siden av huset.
  • Bruk alltid øye, øre og håndbeskyttelse, samt en luftmaske, når kutte vinyl eller tre.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com