Hva slags Saw er nødvendig for laminatgulv?

November 14

Hva slags Saw er nødvendig for laminatgulv?


Det er to spesielle problemer involvert med å kutte laminatgulv: sagbladet må lage en glatt kanter, finish kvalitet kutt og bladet den må være tøff nok til å kontinuerlig skjære gjennom laminat planke er gummy lag med lim. Hvis du velger et sagblad som tilfredsstiller disse kravene, kan du bruke flere typer sager til å skjære laminat gulv, inkludert sirkelsager, gjæringssager og pilk sager.

Tannavstand og størrelse

Typen av sagbladet som brukes til å skjære laminatgulv som kalles en "overflate" sagbladet. Finish sagblad monteres i alle typer sirkelsager, for eksempel håndholdte sager, gjæringssager og bordlamper. Også, finish kvalitet sager er tilgjengelig for pilk sager. En ferdig kniv tenner er mindre og tettere adskilt enn en generell bladet. Finishen blad tann avstand og størrelse skaper en glatt edged, splinter gratis kutt over laminatgulv.

Saw Blade Material

Hardmetall sagblad vare lenger og kutte renere enn rent stål Fortannet. Carbide er en tøff, mineral-grus; det motstår slitasje og forblir hardt gjennom lange laminatgulv installasjoner.

Velge Sager Ifølge Application

Det finnes tre typer kutt som kreves for å installere laminat gulv: crosscuts, rip-kutt og rulle kutt. Begrepet kapp viser til kutt gjort rett over en planke bredde. De beste sager til bruk for crosscuts er håndsirkelsag og gjæringssag. Begrepet rip snitt viser til kutt er gjort over planken bredde. Selv den beste sag for å bruke for rip-kutt er en tabell så kan en håndholdt sirkelsag også lage rip-kutt. Begrepet bla kuttet vanligvis refererer til kurvesnitt. De beste sager til å skjære rulle kutt på laminatgulv er pilk sager.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com