Hvordan Bruk en kjellervegg med tre

November 22

Hvordan Bruk en kjellervegg med tre


Innramming en kjeller veggen er en av de første trinnene i en kjeller omlakkering prosjektet. En ramme av vertikale 2-av-fire-tommers plater er bygget mellom et øvre og nedre bord. Denne rammen vegg blir deretter plassert på det indre av kjellerveggen, noe som gjør en plass for isolasjon og ledninger, og å tilveiebringe en ramme hvorpå gips eller paneling senere kan festes. De prinsipper og teknikker for innramming er tilgjengelige for gjør-det-yourselfer.

Bruksanvisning

1. Mål bredden og høyden av veggen. Cut to 2-by-4-tommers plater til bredden av veggen. Plasser disse platene på gulvet, sitter på sine smale kanter og parallelt med hverandre. Skyve dem fra hverandre før de er atskilt av høyden på veggen avstand.

2 Skjær en serie av to-by-4-tommers plater for å matche høyden på veggen, til mindre 3 inches står for topp- og bunnplater. Skjær nok styrene å plassere ett brett i hver ende og plassere pigger på 16 inches langs veggen.

3 Plasser de vertikale stenderne i mellom de parallelle topp- og bunnplater, fordelt 16 inches hverandre. Plasser dem mot de parallelle styrene og spikre platene sammen der de krysser hverandre.

4 Løft veggen og flytte den på plass mot kjellerveggen. Nail bunnen styret i underetasjen og toppkortet i takbjelkene på de punktene der de krysser hverandre.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com