Hvordan å behandle fettflekker på klær

October 31

Hvordan å behandle fettflekker på klær


Fettflekker kommer i forskjellige typer. Fett kan sprute på klær fra matlaging, eller olje kan smitte på stoff ved arbeid på biler. Uansett hvilken type fett flekken du støter på, kan det være en sta flekken for å fjerne. Grease absorberer inn i stoffet, og jo lenger det er fortsatt, mer permanent blir det. Fettflekker kan fjernes, forutsatt at du jobber på flekken så snart som mulig.

Bruksanvisning

1 Blot noen ferske fett flekken fra klær med hvite papirhåndklær. Fjerne så mye av det fett som mulig. Prøv å ikke spre flekken som du blot det bort.

2 strø bakepulver over hele fett flekken. Snu stoffet over og strø bakepulver på motsatt side av flekken. La natron på klær over natten. Baking soda absorberer fett fra stoffet. Rist natron fra klær før du påfører rengjøring lim.

3 Lag en pasta med 3 ss. pulverisert vaskemiddel og fire til fem dråper vann. Påfør lim til fett flekken. Dekke begge sider av klær hvor flekken ligger. La lim til å jobbe på flekken i 30 minutter.

4 Vask klærne i henhold til deres omsorg instruksjon etiketter. Inspiser fett flekken før de legges i tørketrommelen.

5 Spray WD-40 på noen langvarig fett farge som var tilbake på stoffet. La WD-40 til å forbli på klær i 30 minutter. Vask klærne som normalt.

Hint

  • Test en hem eller annen skjult område før påføring av WD-40 til fett flekken for å sikre at det ikke misfarge stoffet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com