Hvordan måle volumet av en Air Conditioner

January 4

Hvordan måle volumet av en Air Conditioner


Volumet av et objekt er rett og slett hvor mye plass det bestemte elementet bruker eller tar opp. Du kan bruke en formel for å finne volumet av et objekt som faste stoffer, væsker og et tomrom eller tomrom. De fleste klimaanlegget er rektangel i form. Dette vil tillate deg å bruke rektangelet formel for å beregne volumet av et klimaanlegg. Når du måle elementet, kan du bruke en kalkulator for å finne volumet av objektet. Se Resources hvis klimaanlegget er en annen enn rektangel form.

Bruksanvisning

1 Mål klimaanlegg. Bruk målebånd for å få lengde, høyde og bredde. Lengden er målingen fra foran til bak når du sitter oppreist. Høyden er fra topp til bunn av balsam. Bredden er høyre side til venstre side av objektet.

2 Skaff formelen for et klimaanlegg eller "rektangel" objekt. Formelen for et klimaanlegg er «lengde ganger bredde ganger høyde." For eksempel vil en balsam som er 22 inches lang, 23 inches bred og 15 inches høy lese "22x23x15."

3. Beregn målingene. Bruk en kalkulator eller stykke papir for å multiplisere lengde, bredde og høyde. For eksempel tilsvarer 22x23x15 7590, noe som betyr at volumet av dette klimaanlegget er 7,590 cubic inches.

Hint

  • Mål klimaanlegg to-tre ganger. Dette vil tillate deg å sørge for at målingene correct.Always bruke samme type måling for hver side. For eksempel, hvis lengde er målt i inches, bredde og høyde bør også være i inches.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com