Utendørs Spider Repellent

November 7

Når et insekt skadedyrangrep skjer innendørs, mange huseiere slå til bruk av kjemiske insektmidler for å kontrollere infestation. Insektmidler kan noen ganger være dyrt, ineffektivt og til og med farlig å bruke i hjemmet. En nyttig måte å kontrollere en angrep uten bruk av et plantevernmiddel er å hindre insekter fra å komme inne i den første plass. Edderkopper, for eksempel, har en tendens til å foretrekke å leve utendørs med mindre de finner en grunn til å komme inn og bli der. Ved hjelp av en edderkopp frastøtende rundt utsiden av hjemmet ditt er en god måte å forebygge en innendørs infestation oppstår.

edderkopper Outdoors

Edderkopper er vanligvis fornøyd med å tilbringe mesteparten av sin tid utendørs. Når de flytter inne i et hjem, er det som regel fordi de har funnet en kilde til mat, beskyttelse eller fuktighet inne i hjemmet. Men edderkopper trenger også en vei inn i hjemmet fra utsiden, vanligvis gjennom sprekker og hull i utsiden av hjemmet, løstsittende eller skadede skjermer på dører og vinduer eller andre åpninger. Å vite hvilke typer åpninger edderkopper vanligvis bruker for å komme innendørs kan være nyttig når du prøver å hindre dem fra å komme inn.

Repellent Strategier

Den mest effektive måten å frastøte utendørs edderkopper fra hjemmet er å stenge av sine innganger fra utendørs i. Bruk caulk eller silikon for å dekke opp eventuelle sprekker eller sprekker i utsiden av hjemmet. Bruk tettsittende, uskadet skjermer på alle vinduer og dører. Bruk gule eller natrium damp lyspærer for utendørs belysning i stedet eller standard glødepærer; disse pærene tiltrekke færre insekter som fungerer som en matkilde for edderkopper og vil i sin tur tiltrekker færre edderkopper på utsiden av hjemmet ditt.

Repellent Kjemikalier

Hvis en utendørs edderkopp angrep er alvorlig nok, kan du bruke avstøtende kjemikalier i arbeidet med å holde edderkoppene fra å komme innendørs. Det finnes mange typer insektmidler som er anbefalt for bruk på edderkopper, men for utendørs frastøtende utenfor hjemmet, chlorpyrifos, karbaryl, bendiocarb, cypermethrin, cyflutrin, lambda-cyhalothrin og diazinon insektmidler er de mest effektive alternativer. Ved hjelp av disse sprayer som en "barriere behandling" rundt de ytre delene av ditt hjem at edderkoppene hyppige fleste vil hjelpe frastøte edderkopper fra å komme inne i ditt hjem.

andre hensyn

Edderkopper kan synes skremmende for mange huseiere, men sannheten er at de fleste av edderkoppene som ville reise inni er ikke en sikkerhetsrisiko for de som bor i ditt hjem. Selv edderkopper som kan true mennesker som svart enke og brun eneboer vil bare angripe mennesker som en defensiv manøver som et svar på omfattende provokasjon. Edderkopper som lever innendørs lever av andre insekter innendørs, så tilstedeværelsen av en edderkopp befolkningen i hjemmet kan foreslå et angrep av en annen insekt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com