Hvordan kan jeg drepe Poison Ivy i hagen min?

December 15

Poison Ivy kan være en svært vedvarende pest i et verksted eller hage. Det kan være vanskelig å fjerne på grunn av risikoen forbundet med å fjerne den. Trekke Poison Ivy er en effektiv metode for fjerning, men de fleste er ikke villig til å risikere muligheten for forgiftning. Som et resultat av andre metoder for å drepe giftsumak ofte bli nødvendig.

Herbicider

Den beste metoden for å drepe gift eføy bruker en ugressmiddel. Mange produkter er tilgjengelig for å drepe Poison Ivy; Men har noen spesielle produkter vist seg vellykket. Mange av disse produkter inneholder glyfosat, som absorberes først av bladene når den beveger seg gjennom anlegget. Herbicider for Poison Ivy må bli absorbert inn i roten til å fungere. Tradisjonelle luke mordere fungerer ikke på giften eføy, som de stort sett arbeider for å eliminere bladene og topp vekst. Ugressmidler som vellykket drepe gift eføy må spesielt utviklet for å gjøre det.

Etter å ha valgt et ugressmiddel spesielt anbefalt for giften eføy, frakk alle deler av anlegget og de eksponerte røtter, blader og ranker også. Men vær forsiktig rundt andre planter, som disse produktene ofte dreper alt de kommer i kontakt med.

Hjemmelaget ugressmiddel kan være en effektiv behandling for giften eføy. Ta en kopp bordsalt, en liter eddik og åtte dråper flytende oppvaskmiddel. Plasser i en hage sprøyta og dekke grundig eføy med blandingen.

belegg

Dekker Poison Ivy med tykke anvendelser av mulch eller tarps kan være svært effektive i å eliminere den. Dekk til områder av Poison Ivy med tarps og deretter dekke tarps med mulch eller rock. Men vær forsiktig så gulvbelegg også drepe andre planter i området. Presenning må forbli stramt over det berørte området for å fjerne giften eføy. Tarps og belegg kan ta en eller to sesonger til å jobbe helt.

kombinasjon Method

Å drepe Poison Ivy hjelp av noen forskjellige metoder på en gang, ha gode hagehansker og dekker huden helt. Deretter trekker eller klippe Poison Ivy, ved hjelp av ugressmiddel på utsatte røtter og gjenværende bladene og stilkene etter klipping eller fjerning.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com