Hvorfor vil ikke flush toalettet når vi vasker klær?

October 3

Hvorfor vil ikke flush toalettet når vi vasker klær?


Vaskemaskinen er i gang, og så lenge vaskemaskinen er i drift, kan ingen spyle toalettet. For å være mer spesifikk, vil toalettet sannsynligvis spyle en gang, ved å bruke opp vannet i tanken, men tanken ikke klarer å fylle og toalettet er i stand til å spyle som et resultat. Grunnen til at toalettet ikke vil skylle når du vasker klær er vanligvis enten utilstrekkelig vannforsyning eller ineffektiv vanntrykk, avhengig av hvilken type toalett du har og plasseringen av ditt hjem i forhold til kilden din husstand vann.

Vanntrykk

De fleste urbane husholdninger får sitt vann fra nærmeste kommunal vannforsyning. Vannet i disse systemene kommer fra ulike kilder til grunnvannet. Etter å ha mottatt behandling for urenheter, er det pumpes til kommunalt vann lagertårn, hvor tyngdekraften gir trykket som trengs for å distribuere vann til hjemmene det rekvisita. De fleste boliger systemer bruker trykk på mellom 40 og 70 pounds per kvadrattomme, eller psi. Hvis vanntrykket faller under dette nivået, kan toaletter og andre vannsystemer ikke fungere riktig.

Vannstrøm

Vannstrømmen er "resultatet av vanntrykket på volumet av vann tilgjengelig for levering," i henhold til FreeDrinkingWater.com. Dårlig vannføring kan være et resultat av skade på rørene, bygge opp av mineralforekomster eller korrosjon, noe som vil alle påvirke trykket av vannet komme hjem.

Toalett Typer

Pleie- og toaletter generelt passer inn i en av to hovedkategorier: gravitasjon flyt og trykk assistert modeller. Eldre boliger har av andre modeller, spesielt på landsbygda, men disse er sjeldne. Gravity flow toaletter er den enkleste modellen og deres drift er basert på trykket av vannet i tanken, mens trykk assistert toaletter butikk luft som er utgitt med hver flush, tvinger saken i toalettskålen å jage.

Gravity Flow Toaletter

En gravitetssystem toalett fyller sin tank direkte fra vannkilden. Avhengig av sin plassering, kan det hende at kilden trenge hjelp av en pumpe for å drive bevegelse av vannet. Vannet kommer inn i tanken gjennom en påfyllingsventil, og går fra tanken til bollen gjennom en spyleventil. Dersom trykket av vannet mot fylleventilen er utilstrekkelig, vil beholderen ikke fylles. Deretter, dersom trykket av vannet i tanken er utilstrekkelig, for eksempel når tanken er tom, toalettet vil ikke være i stand til å tømme.

Toalett Effects

Hvis enten vanntrykk eller vannstrømmen er utilstrekkelig for noen av disse grunnene, vil driften av vaskemaskinen sterkt redusere mengden av vann tilgjengelig for bruk av andre apparater. Dette kan resultere i toalettet ikke er i stand til å fungere korrekt, kan vann i kranene være ute av stand til å kjøre tilstrekkelig, hvis i det hele tatt og din varmtvannsbereder kan være ute av stand til å fylle til ønsket nivå, noe som kan resultere i sylinderen overoppheting og opprettholde skade.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com