Wood Saw Typer

September 26

Wood Saw Typer


Uansett trearbeid prosjektet er, det er en sag som kan få jobben gjort. Det er viktig å planlegge prosjektet og har de riktige sager klar til å gå på jobb. Å ha riktig utstyr vil spare tid og penger i det lange løp. Prøver å kutte en kurve på et bord så er umulig, og kan ødelegge stykke tre eller sagbladet. Ved hjelp av en håndsag for lange kutt vil ta svært lang tid.

håndsager

"Elektrisk sag" er et vidt begrep for manuelle spesialitet sager. Noen er laget for å kutte med korn av tre, mens andre skar mot den. Tilbake sager er laget for fine vedhogst, støping og trim. De har en stiv blad med en forsterket øvre kant. De fleste amerikanske håndsager kutte med skyvende sagkjede. Tre japanske håndsager er populære i USA dozuki, kataba og ryoba kutte hardt og mykt tre med dragende sagkjede.

sirkelsager

Sirkelsager er tilgjengelig som nettdrevet og trådløse versjoner, og de er håndholdte og bærbare. En sirkelsag som er festet til undersiden av et skjærebord, kalles et bord sag. Sirkelsager er oppkalt etter sin sirkulære kniv som kutter tre ved å spinne. Håndholdt sirkelsager blir guidet med hånden langs veden blir kuttet. På et bord så, stikker bladet opp gjennom bordet og veden blir ført langs bladet. De brukes først og fremst for ripping eller kapping.

Radial Arm Saw

En radial arm så er en type sirkelsag. Bladet er over arbeidsflaten og festet til en arm. Armen gjør det mulig for sirkelsagen for å kunne gli langs treet mens den skjærer. Denne sag er begrenset i sin anvendelse, siden det bare kan skjæres plater som er noe bredere enn lengden av armen.

Båndsag

En båndsag er en kraftig stasjonær verktøy som kan skjære gjennom tre opptil 12 inches tykke. Det er i stand til å kutte rette linjer samt kurver og sirkler. Det er et populært sag for å lage møbler.

Rull Saw

Rulle sager brukes til å klippe sammen intrikate linjer i tynne tre opp til 2 inches tykke. Den bruker svært tynne blad som tillater skjæring av meget liten radius kurver. Det er den mest populære sag for tre laging prosjekter.

Jigsaw

Stikksager er den bærbare versjonen av en båndsag. De kan kutte tre mindre enn ca 3 inches tykt, avhengig av lengden av bladet. De fleste stikksagblad er om lag 3 inches lang.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com