Maskiner som bruker hydrauliske systemer

November 10

Maskiner som bruker hydrauliske systemer


Hydrauliske systemer krever høytrykks-væske strøm for å fungere. Væsken må være i ren tilstand; derfor har hydraulisk væske til å passere gjennom en oljerensesystemet for å fjerne eventuelle forurensninger. Mange sylindere og motorer flytte væske gjennom slanger og ventiler. Du kan finne en rekke av maskiner og utstyr som bruker hydrauliske systemer til å fungere.

Fork Lift

Gaffeltrucker kjører via hydrauliske systemer. De tunge maskiner er industrielle lastebiler til transport og løfting materialer. Vanligvis gaffeltrucker flytte paller i distribusjonssentre og varehus. De gaffel mast bistår i maskinen flyttes opp og ned. Hydrauliske sylindere operere masten på gaffeltruck.

Traktorgravere

Hydraulikk utgjør noen av komponentene i en traktorgraver. En traktor traktor, også referert til som en gravemaskin, å grave maskiner. Utstyret har en to-delt bevegelig arm med en tommel feste i enden som plukker opp materialer, så som smuss. Den bevegelige arm-og-tommel vedlegg benytter et hydraulisk system som bidrar til å flytte enheten nøyaktig.

Sport Utility Vehicles

The Environmental Protection Agency introduserte den første sport utility vehicle med en full-size hydraulisk drivverk, som EPA patentert. Etaten kan skryte systemet vil øke drivstofføkonomi og vil redusere slitasjen på bremsene. Sjef fordelen av en hydraulisk hybrid kjøretøy er evnen til å fange opp og bruke en stor andel av energien som normalt tapt i kjøretøy bremsing, hevder EPA.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com