Hvordan ta vare på en original Eames Leather Lounge Chair

November 20

Hvordan ta vare på en original Eames Leather Lounge Chair


Den opprinnelige Eames skinn lounge stol er et stykke amerikansk designhistorie. Herman-Miller har produsert denne eksklusive stolen siden 1956, da produsenten begynte sin blomstrende samarbeid med designere Charles og Ray Eames. Designen har ikke endret seg siden da, men noen materialer fra den tiden er ikke lenger tilgjengelig. Likevel, Herman-Miller tilbyr tre versjoner av gned olje treutførelse og to farger av møbeltrekk som er svært nær det opprinnelige materialet. Med jevne mellomrom olje de tre flater av tre finish og rengjør metall og skinn som du ville opprettholde noen andre fine møbler.

Bruksanvisning

Leather Care

En Dust skinn sete, armer og bak på Eames lounge stol med en myk, tørr klut. Støvsug stolen med en myk, møbeltrekk børste hvis du ikke kan fjerne alt støv og bruk en fugemunnstykke for å støvsuge rommet mellom sete og rygg, samt avstanden mellom skinnputer og tre av stolarmene.

2 Bland mild flytende såpe, for eksempel Castilla såpe eller organisk oppvask såpe, med ca en halvliter lunkent vann i en blandebeholder i henhold til instruksjonene på såpe pakken. Fukt en myk, ren og tørr klut med løsningen og tørk skinn overflater av stolen med det. Arbeid opp et skum når du tørke av skinnoverflater.

3 Tørk lær flater med en ren, tørr klut. La lær å lufttørke før du setter deg på stolen igjen. Gjenta trinn 1 til 3 når støv eller skitt samle eller du merker innebygd flekker på skinn overflaten av stolen.

4 Tørk opp eventuelle flekker og søl som kan oppstå så snart som mulig med en ren, fuktet klut eller svamp og gjenta trinn 2 og 3, om nødvendig. Tørk olje og fettflekker med en ren, tørr klut og la oljen bli absorbert av skinn.

Metal Vedlikehold

5 Vask de belagte metall bena på Eames lounge stol med en klut fuktet med mildt såpevann. Fukt en annen ren klut med rent vann og skyll metalloverflater med det. Tørk bena med en myk, ren og tørr klut.

6. Påfør pre-myknet voks, som er tilgjengelig fra bilbransjen forsyne butikkene, til beina for å fjerne eventuelle slitemerker du legger merke til. Følg instruksjonene på voks pakken. Bruk bare naturlig voks og unngå silikon eller andre kunstige produkter.

7 Skaffe touch-up maling fra Herman Miller forhandler eller servicerepresentant hvis du trenger for å dekke eventuelle riper på dine stolben. Bruk den i henhold til instruksjonene på pakken og angi nøyaktig modell og finish av stolen når du kjøper den.

Wood Veneer Care

8 Støv den oljet tre iden og sidene av din Eames skinn lenestol med en ren, myk, lett fuktet klut. Tørk veden tørr med en myk, ren og tørr klut. Følg korn mønster når støvtørking og tørke.

9 Pensle tre områder av stolen i lett hver månedene i retning av kornet med en lett slipende fiberpute. Inspiser tre for å se om det virker tørt.

10 Forbered oljing tre flater når de vises tørr ved å gni forsiktig veden i retning av kornet med "000" grade stålull. Slip treverket med 360-sandpapir for ytterligere å forberede overflaten ved å fjerne dypere riper og hakk.

11 Tørk pusset overflate med en myk, tørr klut for å fjerne spor av slipende og gamle finish.

12 Påfør en liten mengde kokt linolje eller lys tung olje til en myk, tørr bomullsklut. Tørk små områder av tre flater i en sirkelbevegelse og deretter re-fukte kluten eller en erstatning for å dekke tilstøtende områder til du har brukt olje til alle tre flater på sidene og baksiden av stolen. Tørk av eventuelle oljeutslipp fra lær eller metalloverflater så raskt som mulig med en myk, ren klut.

13 Rub tre flater med en ren, tørr klut 10 minutter etter at du er ferdig med belegg treverket med olje for å tørke den. Polere treflater med en ren, tørr klut innen tre timer etter endt prosedyre.

14 Vent over natten for olje finish tørke før du setter deg på din Eames skinn lenestol igjen som delvis tørr olje kan skade klær.

Hint

  • Olje tre mål bare når det virker tørt. Intervallene mellom strøk av olje vil bli kortere som stol aldre.
  • Bruk aldri standard skinn rengjøringsmidler, sal såpe, møbelpuss eller støvtørking produkter på noen del av Eames skinn lenestol. Disse produktene ødelegge den spesielle finishen på stolen. Ikke olje tre overflater av stolen med mindre det er en antikk stol eller en moderne modell som faktisk er laget med en av de tre replikert oljet utførelser tilgjengelig fra Herman Miller. Bruk en polish hver måned og emulsjon voks halvårlig til omsorg for moderne Herman Miller treverk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com