Hvordan å mate New Grass

November 23

Hvordan å mate New Grass


Et nytt gress plen er ingenting uten riktig vanning og vedlikeholdsprogram. Det er lett å drastisk undervurdere hvor mye vann som trengs for å holde en nylig plantet plen blomstrende. Heldigvis vanning og fôring plenen er en ganske enkel prosess som alle kan lære med bare noen få dager med praksis. Ta gjetting ut av din ernæringsprosjekt, og du kan regne med en saftig grønn plass på kort tid.

Bruksanvisning

1 Hell en gjødsel beregnet for nye plener inn i trakten av en dråpe sprederen. Juster distributør skiven på sprederen som angitt på gjødsel emballasje.

2 Lag en pasning rundt omkretsen av nye gress med slipp sprederen. Pass på å gå med et jevnt tempo for å holde gjødsel fordele jevnt.

3 Spre gjødselen over hele plenen med jevn, passerer parallelt frem og tilbake.

4 Vann gresset på en jevnlig basis for å skape sterk rotvekst. For de første 10 dager etter planting gresset, vann to ganger om dagen med en oscillerende sprinkler i 10 minutter. Når du ser gress sprouting, kan du vanne en gang daglig i 25 minutter. Når plenen oppnår en jevn høyde på 3 inches, kan du vanne en gang i uken i 40 minutter.

Hint

  • Vent minst 6 uker før gjødsling nyplantede gress.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com