Slik installerer Tre-Tab Takshingel

November 24

Slik installerer Tre-Tab Takshingel


Et prosjekt som mange huseiere gjennomføre på noen punkt er å erstatte deres hjem tak. Etter mange års eksponering for elementene, kan taket bli skadet eller utslitt. Dette kan føre til problemer som vannskader forårsaket av lekkasjer. Du kan erstatte taket selv med riktig verktøy og kunnskap. Installere helvetesild er en viktig del av å erstatte taket. Helvetesild er tilgjengelig i en rekke forskjellige materialer, men tre-tab takshingel er laget av glassfiber og belagt med asfalt. De har et solid stykke på øverste halvdel, med den nederste halvdelen skåret i tre kategorier.

Bruksanvisning

1 Plasser stripe av metall blinkende langs den nederste kanten av taket og spikre den på plass med spikerpistol. Blinkingen hindrer vann lekker under taket overflate.

2 Tell hvor mange helvetesild du vil trenge langs den nederste kanten av taket. Klipp av kategorien avsnittene om disse helvetesild med et verktøy kniv.

3 Legg en forrett løpet av helvetesild ved å plassere en singel med tappene avskåret på bunnen av taket over blinkende. Plasser singel så det henger 1/4 tommers over taket kanten. Kjør tre spiker inn i singel, en i midten og en på hver side, fire inches fra slutten. Legg resten av cut-off helvetesild på denne måten til hele starter kurset er lagt.

4 Legg den første raden av full helvetesild, slik at fanene dekke starter kurset og henge 1/4 tommers over kanten av starteren kurset. Kjør fire jevnt fordelt spiker inn helvetesild, omtrent en tomme over fanene.

5 Linje opp neste raden av helvetesild, slik at deres nedre kant nå toppen av kategoriene helvetesild i den første raden. Rave helvetesild, slik at de ikke er på linje med helvetesild i den første raden.

6 Drive to spiker inn helvetesild en tomme over faner og fire inches i fra hver side. Fortsett å installere helvetesild på denne måten til du kommer til toppen av taket.

7 Installer caps ridge ved å kutte kategoriene av helvetesild med verktøyet kniv. Brett helvetesild over toppen av taket, sentre dem over toppen. Kjør en spiker gjennom hver side av grus.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com