Carrera marmor Vs. statuer Marble

October 15

Carrera marmor Vs. statuer Marble


Fjellene i Italia, spesielt Massa-Carrara-regionen, har lenge blitt feiret for sine utbyttet av høy kvalitet marmor, særlig hvit marmor som bærer sitt regionale navnebror: Carrara. Michelangelo henvist til apuanske Alpene som "marmor fjellene", og han skåret sitt mesterverk - statuen av David - ut av hvit statuer marmor, som er en type Carrara marmor.

Carrara Marmor Vs. statuer Marble

Carrara-marmor er preget av sin hvit bakgrunn og særegne grå veining. Den hvitere marmor, jo mer verdifullt det er. Faktisk er Carrara marmor som har mørkt, karakteristiske vener ofte betraktet som "junk" marmor. Statuer i marmor, en annen hvit marmor, er faktisk en type Carrara marmor. Det er 98 prosent kalsiumkarbonat og ofte har liten veining, noe som gjør det ønskelig for skulpturer og statuer. Det er også solgt under navnene Statuario eller Statuarietto.

En rekke applikasjoner

Carrara marmor regnes som en high-end luksus stein over hele verden. Det er brukt i både moderne og tradisjonelle anvendelser, spesielt på kjøkken og bad. Smale striper av marmor horisontalt låne en moderne touch til kjøkken backsplashes. Stor-format polert marmor fliser er et luksuriøst valg for spa-lignende master suiter. Statuer i marmor er foretrukket av kunstnere og skulptører. Store blokker er skåret for hånd og med maskiner for peis omgir.

Carrara er Klassifikasjoner

Et komplekst system av gradering brukes på hver blokk av marmor, enten det er hvit Carrara marmor eller statuer. Jo høyere kvalitet, jo høyere pris. For eksempel, er Bianco Carrara marmor, en hvit marmor, gradert i et område fra C til CD til D, avhengig av nivået av grå veining.

Størrelse og utførelser

Carrara-marmor er gravd fra steinbrudd i blokker som veier tonn. Marmoren kan bli solgt i dette formatet eller kutte ned til plater eller fliser i forskjellige størrelser som passer for en rekke boliger og kommersielle prosjekter. Marmor kan bli slipt til en matt utseende, eller polert slik at den har en reflekterende overflate. Statuer i marmor har en tykk konsistens og glans som appellerer til håndverkere. Det er vanligvis gitt en høy polish finish.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com