Consumer Guide for Frigidaire kjøleskap

October 18

Starte et søk etter et nytt kjøleskap, og du vil finne om to dusin merkevarer å vurdere. Blant dem sitter Frigidaire, som produserer mer enn 150 forskjellige modeller. De fleste av selskapets kjøleskap tjene regjeringens Energy Star-merket, som viser de overstiger føderale krav til energieffektivitet.

Stiler og farger

Frigidaire fokuserer sin kjøleskap linje på topp-fryser kjøleskap, fransk-dørs design og side-by-side-modeller. Det selger også noen kompakte og vin kjøleskap, samt produkter som tilbyr kun kjøling plass. Hvis du trenger en modell med en kjøleskapdøren på toppen og en fryser skuff under, vil du ønsker å undersøke andre produsenter. Frigidaire tilbyr hvitevarer i hvitt, svart, sølv, bisque og rustfritt stål finish.

kapasiteter

I full størrelse kjøleskap gjort av Frigidaire har en kapasitet på 9,9 til 27,8 kubikkfot. Apparatet maker kompakte modellene har 2,5 til 4,4 kubikkfot plass. Frigidaire sin vin kjøleskap inkluderer design med plass til 35, 38 eller 42 flasker vin. Selskapet selger også en drikke senter som kan inneholde så mange som 138 bokser som er 12 ozs. i størrelse. Dens all-kjøleskapet modeller holder 17 til 19 kubikkfot av mat.

Egenskaper

Du kan finne mot dybde Frigidaire kjøleskap i side-by-side og fransk-dørs stiler. Disse modellene er laget for å sitte nesten i flukt med benkeplater og kabinettet. De fleste av selskapets fransk-dørs og side-by-side kjøleskap har eksterne dispensere for is og vann. Noen modeller har LED-belysning og en alarm for å varsle deg hvis kjøleskapet døren ikke er helt lukket, eller hvis den interne temperaturen i ovnen stiger til uakseptable nivåer. Kjøleskap dører tilbyr ofte rom for å imøtekomme gallon størrelse containere, og interiøret har vanligvis fuktighetskontrollerte skarpere skuffer.

Bredder og Cost

Vanlige bredder for Frigidaire kjøleskap inkluderer 28 inches, 30 inches, 35 5/8 inches og 36 inches. Ved publisering, Frigidaire kjøleskap med 9,9 til 17 kubikkfot plass varierer i pris fra $ 429 til $ 700. Produsentens foreslåtte kostnad for modeller med 18 til 27,8 kubikkfot rom starter på $ 529 og klatrer så høyt som $ 3200. Kompakte modeller har prislapper på $ 159 til $ 249, og vin kjøleskap koste $ 259 til $ 479.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com