Hvordan bygge Hot Tub Framing

October 19

Hvordan bygge Hot Tub Framing


Badestamper er annerledes da de var 40 år siden, da de var laget av gips, fliser og tre. I dag kan du finne badestamper i glassfiber, tøffe termisk plast og akryl. Badestamper er funnet i alle klima og er produsert med innebygde stoler, jetfly og drikke holdere. Hvis du er i markedet for en ny badestamp, shoppe rundt til du finner en som passer for deg. Med så mange å velge mellom, er du nødt til å finne en badestamp til din tilfredshet. Hvis du vurderer å bygge en treramme rundt din badestamp, det er ikke en vanskelig prosedyre, kan alle hus lære. Med noen få enkle trinn, og noen få enkle å bruke verktøy, kan du konstruere en ramme og boblebad base for å legge sjarm og estetikk til ditt hjem.

Bruksanvisning

1 Merk av et område hvor du vil bygge din badestamp ramme. Mål to sider 7 fot og to sider 6 fot. Selvfølgelig vil det avhenge av størrelsen på badestamp, men bruker disse målingene på grunn av denne artikkelen. Knips en linje for å sørge for at linjene er rette.

2 Plasser en konkret brygge i hvert hjørne, en på hver side, og en i midten, for totalt ni brygger. Bygg en ramme rundt bunnen med 2-av-10-styrene kuttet til riktig størrelse. Sett dem i konkrete pier sporene. Nail hjørnene sammen ved hjelp av 16-penny negler.

3 Konstruer en base ved hjelp av 2-av-10 tavler på kryss og tvers og spikret sammen på tilkoblingene. Sett kantene inn i de konkrete bryggene når det er tilgjengelig. Hvis det ikke er en brygge spalte i enden av et bord, spiker det til enden av en annen brettet.

4 Installer baseboards mellom 17 inches og 20 inches på midten. Grundig feste dem til rammen for maksimal støtte.

5 Skjær 22 to-by-fire styrene 3 fot hver og spikre dem vertikalt rundt bunnplaten 16 inches på midten. Nail to planker i hvert hjørne vinkelrett på hverandre for å danne hjørnene.

6 Nail fire 2-av-10 brett øverst på de vertikale styrene å lage din topp plate. Spiker dem sammen med 16-penny negler.

7 Plasser en 18-tommers lang 2-av-10 diagonal støtte på hvert hjørne. Spiker dem på plass.

Hint

  • Vær sikker på at din badestamp rammen er sterk og sikker til å tåle vekten av badestamp.
  • Husk at 16-penny negler er sterkere enn treskruer. Sørg for å plassere ganske mange spiker gjennom tre tilkoblinger for maksimal styrke.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com