Hvordan bli kvitt edderkopp midd On My House Plants

October 17

Hvordan bli kvitt edderkopp midd On My House Plants


Vi vet alle at potteplanter kan legge skjønnhet til våre hjem. Dessverre, kan mange planter trenger spesiell omsorg fra tid til annen. I løpet av tidlig vår mange folk begynner å legge merke til tegn på edderkopp midd angrep på sine potteplanter. Et medlem av samme familie som edderkopper og flått, edderkopp midd er lys grønn eller brun i fargen og omtrent på størrelse med en klype salt. Disse ekle små krypene beiter ved å suge saft fra planter, slik at bladene misfarget, snu dem rusten-brun eller gul i fargen. Heldigvis, i de fleste tilfeller av edderkopp midd Infestation den potteplante kan lagres. Les videre for å finne ut hvordan du fjerner edderkopp midd fra potteplanter.

Bruksanvisning

1 Søk etter edderkopp midd på deg potteplanter ved å holde et hvitt papirark under bladene. Trykk på anlegget med fingrene for å løsne edderkopp midd. Midd vil vises som små mørke flekker på papiret.

2 Finn ut om anlegget er verdt å redde. Hvis det er en liten plante med et stort angrep av edderkopp midd, kan du vurdere å forkaste anlegget før midd har en sjanse til å spre seg til andre planter.

3 Bær potteplante utenfor. Ta de små beskjæringssakser og fjerne eventuelle tungt infisert blader ved å kutte der permisjonen blir stilken av anlegget og kast.

4 Bruk vannslangen til spray av potteplanter med en kraftig strøm av vann. Dette vil løsne noen webbing og fjerne flertallet av edderkoppen midd.

5 Spray anlegget inntil mettet med en ferdigblandet insekt såpe som kan kjøpes på ethvert hagesenter. Pass på å sprøyte under bladene, eller hvor som helst edderkopp midd kan skjule for eksempel bunnen av anlegget.

6 Bruk vannslangen for å skylle av anlegget før insekt såpe har en sjanse til å tørke på anlegget.

7 Fortsett å gjenta trinn 1 til 7 hver to uker, eller til du ikke lenger har edderkopp midd på potteplanter.

Hint

  • Insecticidal såper er en av de sikreste insektmidler til bruk på potteplanter og bør alltid brukes når det er mulig.
  • Fjerne insekt såpe før den har en sjanse til å tørke på anlegget vil beskytte anbudet blader fra brenning.
  • Insekt såpe bør alltid være litt overskyet eller klart i fargen. En løsning som er fast eller hvit i fargen er ikke lenger brukbart og vil skade potteplanter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com