Slik installerer en Furnace Mounted luftfukter

September 12

Slik installerer en Furnace Mounted luftfukter


Hvis luften i hjemmet ditt er ubehagelig tørr i vinter, installere en ovn montert luftfukter. Heve fuktighet i atmosfæren gjør hjemme føler varmere, og du sparer penger på oppvarming regninger. Ovn montert luftfuktere sitte inne i kanalen mellom varmluftsristen og den kalde luften retur. Når luften går gjennom luftfukteren, passerer det over en fuktet veke, som fordamper noe av vannet.

Bruksanvisning

1 Slå av sikringsbryteren som styrer ovnen makt. Steng av vannet i hjemmet hovedkranen. Åpne en kran for å tømme gjenværende vann fra systemet.

2 Åpne luftfukter emballasje og ta ut installasjonsmalen. Tape malen på kanaler inni ovnen er kald-luft retur. Sjekk bunnkanten av malen med et nivå. Hvis luftfukteren ikke er installert i en rett linje, kan vann lekke ut av reservoaret.

3 Trace rundt malen, for å markere plasseringen av festeskruene og starteren hull for luftfukterens åpning. Fjern malen og lage en liten fordypning med en syl eller skrutrekker på hvert hull. Bruk en elektrisk drill for å fullføre lage hullene.

4 Sett inn enden av tinn klipp inn i en av styrehullene du boret i forrige trinn. Bruk tin klipp å kutte ut åpning for luftfukteren i henhold til installasjonsinstruksjonene.

5 Hold luftfukter opp til den klargjorte kanaler. Sett inn og stram festeskruene for å feste luftfukter.

6 Fest en sal ventil til ditt hjem kaldtvannstilførselen. Koble et stykke kobber rør til den åpne ende av salen ventilen. Koble den andre enden av kobberrøret til luftfukteren er vanninnløpsventil. Vri håndtaket på salen ventilen med klokken for å stikke hull på kaldtvannsledningen slik at vannet kan strømme inn i den nye tilkoblingen.

7 Følg installasjonsinstruksjonene i brukerhåndboken for å koble flow avløp eller kum, avhengig av hva som gjelder for luftfukteren. hvis luftfukter har en hygrostat, feste den til plenum nær ovnen termostat.

8 Slå på bryteren bryteren og åpne hovedvannkranen. Sjekk luftfukter er avløp tilkoblinger for lekkasjer før du tester enheten.

Hint

  • Ikke installer luftfukter på et sted utsatt for frysing.
  • Traseene hansker og vernebriller når du skjærer metall kanaler.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com