Vanlige Grasshoppers i Indiana

October 30

Vanlige Grasshoppers i Indiana


Delstaten Indiana har et variert utvalg av gresshoppe arter, hvorav mange migrerer fra sørstatene. Grasshoppers er vitenskapelig klassifisert som insekter av underordenen Caelifera og orden Orthoptera. Grasshoppers skiller seg fra Bush-sirisser og katydids av den korte størrelsen på gresshoppe antenner. Katydids og bush-sirisser er også folkemunne kalt "lange horn gresshopper."

Carolina Grasshopper

Carolina gresshopper er en av de mest vanlig i Nord-Amerika og finnes i hver stat. Alle gresshopper er planteetere og Carolina gresshoppe har en diett av planter og gress. Den kvinnelige gresshopper er mindre enn hannene og begge kan fly, selv om deres mønster av fly er en uberegnelig en.

Northern Grasshopper

Den nordlige gresshoppe, med det vitenskapelige navnet Melanoplus Borealis Borealis, er vanlig i hele Nord-Amerika. Arten lever i fjell samt lavlandet. De innbygger et stort utvalg av klimaer, fra arktiske tundraen til sørlige USA artens lange vinger la den fly og spre store avstander. Deres diett består av en rekke gress.

Differential Grasshopper

Selv om de er oftest funnet i den sørlige USA, lever differensial gresshoppe i Indiana i tillegg. De gresshopper overvintrer i egget skjemaet under jorden og dukke opp i løpet av sommermånedene. Voksen differensial gresshopper er brune til olivengrønn og gul. I store tall, kan deres matvaner være skadelig for plantelivet.

Kiowa Grasshopper

Den Kiowa gresshoppe er vanlig i hele Nord-Amerika og dekker primært sparsom gressletter områder. Den fargen av Kiowa er normalt brun og noen ganger blek grønn. Denne arten har en økonomisk effekt på grunn av sin appetitt for høy kvalitet blå grama gress.

Redlegged Grasshopper

Den redlegged gresshoppe, med deres vitenskapelige navn Melanoplus femurrubrum, er funnet i det meste av Nord-Amerika med unntak av høyereliggende strøk og kaldere nordområdene. Med sine flinke flyr evner, kan redlegged gresshopper dekke store landområder i sin korte levetid. Deres diett består av en rekke gress.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com