Hvordan bruker jeg Resirkulert Wood bygge en Shed?

October 30

Hvordan bruker jeg Resirkulert Wood bygge en Shed?


I USA, omtrent 150 millioner trepaller ende opp i deponi hvert år. Du kan bygge din egen tre skur for det meste ut av resirkulert tre paller og noen av 2-av-4s. Besøk lokale bedrifter for å se om de har noen å selge til rabattpris. Noen vil gjerne bli kvitt dem gratis, siden de ellers ville måtte betale for sin disposisjon. Du kan også bruke delvis ødelagte / råtne paller for en del av byggeprosessen. Se i garasjen eller spør naboer for andre ikke-råtne utklipp av tre.

Bruksanvisning

1 Velg et flatt område å bygge uthuset. Rydd området for hvilken som helst overflate rusk og steiner. Bestem hvor stort arealet av skur trenger å være. På sin Summerville, Nova Scotia, web side, John MacDonald anbefaler et areal på to og to paller, hvor hver pall er 4 fot kvadrat. Hans skur huser lett en plen / hage traktor.

2 legge murstein på bakken som skal brukes som fundamenter for omkretsen av uthuset. Plasser fire (eller hvor mange paller du bestemmer) på klossene. Midlertidig binde pallene sammen med tau for å holde dem solid festet sammen. Koble pallene med boltene ved å bore et hull med en borkrone av den samme diameter som bolten med. Slam bolten i hullet med en hammer, og skru mutteren og skiven på den andre enden av bolten; Stram med en skiftenøkkel. Fjern styrene som er i god stand fra paller som ikke passer til å bli brukt som en helhet. Fyll hullene av pallen gulvet ved å spikre disse styrene gjennom åpninger.

3 Konstruer en vegg ramme ved å koble stående paller hele veien rundt omkretsen med 3-tommers bolter. Husk å legge igjen en plass for døren. Lag en andre nivå av paller på toppen av første nivå ramme, arbeider fra hjørne til hjørne. Hold andre nivå paller midlertidig på plass med et tau før de er festet med bolter. Fyll hullene med styrene fra andre paller eller fra trevirke i god stand.

4 Lag en skråstilt tak ved å plassere to-by-4s på toppen av frontveggen av skuret. Koble 2-av-4s med tre bolter. Konstruer taket av hele paller. Fylle ut hullene i taket og den skrå åpningen over det andre nivået av vegg paller med styrene fra andre paller eller utklipp av tre. Fest tak følte for å gjøre taket mer værbestandig.

5 Trim en pall for å passe størrelsen på døren. Fyll hullene med skrap pallen tre. Fest døren med hengsler og skruer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com