Slik holder Pink Dogwood Flowers Pink

October 19

Slik holder Pink Dogwood Flowers Pink


Rosa blomstrende Dogwood trær er et landskap pryd som nå en høyde opp til 25 fot. Denne variasjonen av Dogwood produserer rosa blomster om våren med riktig planting og stell. Den rosa blomstrende Dogwood forblir en attraktiv gjennom høstsesongen med blader som slår en iøynefallende rød farge og produksjonen av røde bær. Pink blomstring Dogwood trær vokser best i USDA hardførhet soner 5 til 8 hvor vintrene er milde.

Bruksanvisning

1 Velg et område for å plante blomstrende Dogwood som har et godt drenerende jord og sur pH. Test jord pH før planting for å kontrollere pH er 5,0 til 6,5. Planting Dogwood i riktig jordtype holder treet sunt for blomstring produksjon.

2 Plant treet i et hull som er to til tre ganger bredere og samme dybde som roten ballen. Arbeid like deler av organisk kompost i den fjernede jord for å øke jord næringsverdi og bistå med vann drenering. En godt drenerende jord reduserer treet stress som forårsaker dårlig blomst produksjon og farge.

3 Sett treet i plantehullet og forsiktig pakke jorda rundt roten ballen. Påfør en generøs mengde vann til jorda rundt treet for å fjerne luftlommer fra planting. Fortsett å bruke vann en 5-gallon bøtte med vann til treet to til tre ganger i uken for den første måneden. Dette vil stimulere rot etablering for en sunn tre med rosa blomster.

4 Påfør en 3- til 4-tommers lag av organisk mulch over roten ballen av treet. Legg igjen en seks-tommers mellomrom mellom bagasjerommet og start av mulch. Oppdater mulch hver vår for å holde på fuktigheten i jorda for blomst produksjon og rosa farge.

5 Gjødsle rosa blomstrende Dogwood hver vår med en slow-release treet gjødsel. Bland gjødsel inn i mulch området over roten ballen. En årlig gjødslings jobber for å holde treet sunt og fremmer blomst produksjon og rosa blomster.

Hint

  • Vann rosa blomstrende Dogwood etter planting bruker en treg drypp metode. Bor et 1/4 tommers hull gjennom den nederste kanten av en 5-gallon bøtte. Plasser bøtte under treet og fyll den med vann. Vannet vil sakte dryppe ned i jorden og absorbere rundt roten ballen.
  • Legg bakken stein svovel i jorda før planting Dogwood treet hvis pH er høyere enn 6,5. Riktig jord pH fremmer rosa blomster på treet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com