Hvordan Grow Ornamental Orange Trees Fra Seed

September 24

Hvordan Grow Ornamental Orange Trees Fra Seed


Prydappelsintrær kan legge til et unikt utseende til en terrasse eller hage eller kan tjene som unike stueplanter. Hvis du bor i et varmere sted, kan du nyte dem utendørs året rundt. Ikke bare vil fruktene være samtale stykker, vil deres sitrus lukt gjør et hyggelig tillegg til ethvert miljø. Enten du ønsker å vokse en fullvoksen appelsintre eller bare en liten dekorativ en, å følge noen enkle trinn vil føre til suksess.

Bruksanvisning

1 Kjøp frø eller ta dem ut av pryd oransje. Hvis du får frøene fra en appelsin, sørg for å vaske dem grundig.

2 Velg frøene mest sannsynlig til å vokse. For å gjøre dette, legg frøene i et glass vann. De som synker til bunnen og er gjennomsnittlig for store i størrelse er best.

3 Pakk frøene i et papirhåndkle, og deretter plassere håndkle og frø i en plast baggie. Siden sitrus frø krever en sovende periode å vokse, plassere baggie i grønnsaks hylle av kjøleskapet i tre til fire uker.

4 Fjern frøene fra kjøleskapet, og suge dem i vann i noen timer.

5 Plasser hvert frø i en egen beholder fylt med afrikanske viloet potting mix eller potting jord som vil gi god drenering.

6 Plasser beholderne i en varm, solrik beliggenhet. Det kan ta flere uker før du merker noen vekst.

7 Vann når jorden er tørr å ta på.

Hint

  • Holde anlegget på et kjølig og tørt sted - 60 til 70 grader er ideell - over vinteren for å unngå insekt angrep. Sørg for å sjekke anlegget ofte for bladlus, edderkopp midd og lignende skadedyr, spesielt i fuktig klima. Hvis du ikke finner afrikansk fiol potting jord eller blande velger en jord med mye humus. Ikke overwater.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com