Hvordan få Mold Off av en Marble Heads

August 16

Hvordan få Mold Off av en Marble Heads


Grav er ikke bare monumenter til de som har gått på, men også verdifulle historiske markører som gjør at historikere og familiemedlemmer et glimt av de som har kommet før dem. Marmor grav er vakker, men marmor, som kalkstein og sandstein, er en myk stein, noe som gjør det utsatt for sterke kjemiske behandlinger og skarpe redskaper. Fjerne mugg fra marmorgrav er viktig å ikke bare holde dem ser vakker, men for å bevare dem mot tidens tann. Den beste måten å forlenge livet til en marmor gravstein er å holde den ren.

Bruksanvisning

1 Fjern store bygge-ups av mold ved hjelp av en plast spatel eller håndverket pinne. Ikke bruk en kniv eller et annet metallredskap, eller du vil lage riper.

2 Tørk av gravstein med en fuktig klut for å fjerne løs mold. Velg en myk klut og unngå grove eller slipende materialer.

3 Bruk vann og en myk børste til lett skrubbe gravstein. Skyll gravstein ofte du rent for å unngå å pusse formen inn i sprekker.

4 Bruk et ikke-ionisk såpe eller vaskemiddel bare hvis det er absolutt nødvendig. Ikke-ioniske såpe og vaskemidler er tilgjengelig på Vaktmester butikker, bevaring butikker, fotografering forsyne butikkene og noen husdyr forsyne butikkene. Bland ikke-ioniske såpe eller vaskemiddel i henhold til instruksjonene som følger med det og bruke blandingen som du brukte vann i trinn tre.

5 Bruk en tetningsmasse bare hvis formen er en ekstrem sak. Spesielle marmor tetningsmidler er tilgjengelige fra gravstein leverandører. Sealant bør bare brukes som en siste utvei.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com