Hjemmelaget Interiør Shutters

August 16

Hjemmelaget Interiør Shutters


Shutters har blitt brukt til å dekke vinduer i hundrevis av år. De ble først brukt til å styre innkommende lys og trekk. I dagens hjem, blir de brukt for sine rene linjer og å gi et alternativ til draperier. Studio skodder er laget for å ha stoff paneler i stedet for sjalusi. Bygge skodder for hjemmet krever middels trearbeid ferdigheter og nøyaktige målinger.

Verktøy og utstyr

En stålmålebånd.
Sirkelsag
Bordsag
Sand papir eller strøm sander
tenon saw
Wood meisel
trelim
klemmer
Etterbehandling behandling~~POS=HEADCOMP forsyninger
Skrutrekker eller drill driver
Tre eller stål plugger
Stoff for panelene

Måling for Shutters

Nøye måling vil resultere i skodder som passer ordentlig og operere på riktig måte. Mål vindu på begge sider fra vinduskarmen til toppen av innsiden vinduet Casement og trekke en åttendedel tommer. Dette er høyden måling for skodder. Måle bredden av vinduet casement på bunnen, midten og toppen og trekke en åttendedel tomme. Windows kan variere noe i disse målingene. Bruk det smaleste målingen for den breddemålet.

Building Studio Shutters

Studio skodder er hengslet rammer som er bygget for å passe innsiden målinger av vinduer. Bass tre er den foretrukne tre for skodder for sin styrke og fordi det ikke bøyer seg. Andre tresorter som furu, eik og valnøtt kan også brukes, men de har en tendens til å være tyngre.

Rammene for skodder er konstruert med mortise og tenon snekkerarbeid, som krever noen spesialiserte trebearbeidingsverktøy. Bruk sirkelsag for å skjære innramming til lengde. Tabellen så brukes til å rive tre til riktig bredde.

Rammene kan males eller farget. Stål eller tre plugger blir satt inn for å installere stoff paneler i rammen på toppen og bunnen av rammen åpningen.

Mortise og tenon ledd

Mortise og tenon ledd ta praksis for å oppnå en god passform. Øv på skrap tre til en god innfesting og teknikken er behagelig. Innstikks er en åpning som er skåret med et stemjern inn i rammen for å motta tappen. Alle med en grunnleggende kjennskap til trearbeid kan oppnå denne type snekkerarbeid. Bruk trelim til å koble leddene og klemmer til å holde leddene på plass til limet tørker.

For å beregne størrelsen på tappen felles måle bredden på innstikks at det vil passe inn i. Denne målingen er bredden, ikke dybden av åpningen. Bredden av innstikksåpningen er en tredjedel av treets tykkelse. Hvis det ferdige bredde av innstikks er to inches, lengden av tappen som passer inn i den vil være to inches. Skjær tenon med en tenon sag mortise med et stemjern.

Finishen er valgt for skodder kan påføres med en børste eller sprøytes på.

Bygge Shutters fra Kits

Pakkene er tilgjengelig fra flere produsenter som kommer komplett med hengsler og all annen maskinvare. Produsenten innlegg et diagram med detaljerte instruksjoner om å måle vinduene. Pakkene kan da bestilles og monteres av huseieren. Produsenten gir også detaljerte instruksjoner for korrekt installasjon av skodder.

Shutter kits kan bestilles uferdig å tillate hjem eieren til å legge til sine egne innslag av maling eller beising. Kostnadsbesparelser for å gjøre den ferdig arbeid og montering resulterer i en kostnadsbesparelser. Dette gjør at hus for å bygge historisk korrekte skodder når restaurere gamle boliger som er samme kvalitet som forventes fra egendefinerte skodder tilgjengelige fra dekorere bedrifter. Hjemmet eieren har tilfredsstillelse av å oppnå et kvalitetsprodukt uten kostnaden av spesialverktøy.

Montering av persienner

Hengslene er festet til vinduslemmene og deretter skrues inn på innsiden av vinduskarmen, slik at lukkerne for å brette tilbake til hver side av vinduet


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com