Tips for rengjøring Forsølvet Ting

November 12

Tips for rengjøring Forsølvet Ting


Uttrykket sølvplate refererer til objekter som har et tynt finer av rent sølv i løpet av en base av en sekundær metall som nikkel, sølv, kobber eller sink. Det rene sølv er klebet til overflaten av basismetallet ved en elektromagnetisk pletteringsprosessen først utviklet i 1830-årene. Med de uedle metaller som brukes i denne prosessen, sølv platestykker er vanskeligere sterkt og mindre utsatt for skade enn de som er laget av rent sølv. Rengjøring sølv plate kan gjøres med noen få husholdningsartikler eller med polering produkter som er kjøpt spesielt for oppgaven.

Silver Cleaner Lim & Dip Produkter

Gullstandarden for rengjøring sølv plate effektivt og sikkert er med lav selvheftende sølvpuss. Påført med et rent håndkle over overflaten av elementet, plukker den polske opp skitt og anløpe og blir deretter polert bort med en annen ren klut. På sølvplate elementer vil du bare ønsker å sikre at du bruker en lav eller ingen-slipende polish egnet for sølv plate, som de fleste på personmarkedet er. For sølv platestykker med dimensjonal pynt og masse fine detaljer eller tunge gravering, flytende anløpe fjerning kan være en tidsbesparende over pastaform. Posten er dynket i eller tørkes med anti-anløpe løsning og vil nesten umiddelbart bli returnert til sin opprinnelige glans. På grunn av den ofte korrosive natur av dip stilsølv rengjøringsmidler, blir elementet deretter skylt av oppløsningen og tørket. Dip sølv rengjøringsprodukter selges under mange merkenavn inkludert Hagerty og Tarn-X.

Hjemmelaget Cleaning Solution

For å fjerne svært mild anløpe på sølvfat objekter, kan du vaske dem i varmt vann og husholdnings væske dishsoap. Dypp en ren myk klut i løsningen, og forsiktig skrubbe objektet og skyll flere ganger i rent, varmt vann. Tørk bitene med en ren og tørr klut, og buff til en skinne.

Anti-anløpe Rengjøring og oppbevaring kluter

Myke bomulls flanell kluter impregnert med sølvpuss tjene som en ett-trinns rengjøring og polering verktøy for sølv plate elementer. Mange er tosidige kluter med en side for rengjøring og den andre siden for rasping til en høy glans. De selges som en bekvemmelighet og kan tas lett på turer og lagres trygt hvor som helst i hjemmet hvor ofte det trengs. For å hindre opphoping av oksidasjon og anløpe, er lagring kluter og vesker produsert med sinkmetalltråder og anti-anløpe kjemikalier som reduserer behovet for å rengjøre og pusse sølv plate.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com