DIY konkrete former for en Fire Pit

October 5

DIY konkrete former for en Fire Pit


Det er ingenting som en utendørs brann pit for å bringe folk sammen om natten, å steke marshmallows og fortelle historier og kanskje til leiren ut. En brann pit laget av stein som du finner liggende rundt kan fungere for en provisorisk brann gropen, men hvis du har et sted du ønsker å besøke jevnlig, vil du kanskje noe større og mer varig enn bare steiner arrangert i en sirkel. I så fall kan du bygge en brann pit ut av betong.

Bruksanvisning

1 Grav det området du ønsker å plassere ildstedet i til en dybde på 8 til 10 inches.

2 Fest 2 av 12 trelast oppreist på plass med tre innsatser. Målet ditt er å bygge en firkantet boks inne i en annen, større, firkantet boks. Bygg en liten firkant med innsatsen inne, så en stor firkant konsentrisk med den første, med innsatsen på utsiden. Hamre innsatsen i bakken, deretter lene trelast mot dem og spikre trelast i innsatsen for å holde dem på plass.

Jo større kvadrat bør være mellom 12 og 16 inches større, for å lage vegger for pit som er 6 til 8 inches tykke.

3 Bland betongen og vann i trillebår i henhold til instruksjonene på pakken.

4 Hell betong inn i formen og bruke 2 med 4 for å gjøre toppen av betong nøyaktig i flukt med toppen av formene.

5 La betongen til å tørke i minst to dager før fjerning av de tre former.

6 Tilbake fylle rundt ildstedet (men ikke inne det) med skitt du tidligere utgravd. Betongen vil helt kurere i ca en måned.

Hint

  • Du kan gjøre pit så dypt eller grunt som du vil, men en fot er en god dybde for å tillate rusk på bunnen, og haug av tre til å brenne, samtidig som alt finnes.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com