De Spa Looking Bad Ideas

August 20

De Spa Looking Bad Ideas


I en hektisk og stressende verden, kan badet være en annen overfylt, rotete sted å komme inn og ut av raskt; eller det kan bli forvandlet til en oase av ro og velvære. Slå et bad til et mini-spa trenger ikke å være et stort, kostbart prosjekt når litt kreativitet er brukt.

Rydd opp

For å gjøre badet til et hyggelig sted å være, gi den en god rengjøring og prøve å rydde opp litt hver dag for å holde det ser fint. Støvsuger og vasker gulv og vinduer, ta ut tøyet hemme og finne et annet sted å holde den. Sett noen blader i en utpekt rack, og tørk bort tannkrem eller gunk fra vasken.

Pynt rundt et sentralt tema

Velg et tema for spa-inspirert bad. Kjøp dekorasjoner og tilbehør rundt en idé å binde rommet sammen og gi den en distinkt følelse. En japansk eller asiatisk motiv kan skapes ved å legge en miniatyr rock garden, utskrifter av kalligrafi fra Orienten, Buddha statuer, vifter og røde og svart tilbehør som håndklær og matter. Vurdere å sette kroppsvask og sjampo inn dekorerte flasker for å eliminere skjemmende plast.

Aksje badet godt

Splurge litt på luksuriøse badets godbiter. Finn kvalitet såper, kremer og kroppsbehandlinger å skjemme bort og behandle kropp og sjel, og kjøpe store, myke håndklær til å bryte opp i etter en dusj. En boblende bad bombe eller velvære ansiktsmaske er en fin måte å slappe av og oppdatere, spa-stil.

Mange små grep

En vanntett CD-spiller eller stereoanlegg plassert flere fot fra badekaret kan brukes til å fylle rommet med avslappende musikk, og brenne røkelse vil frigjøre beroligende aromaer. Å ha en plysj kappe å kose deg i vil gjøre opplevelsen komplett. Myk belysning kan gi rommet milde stemningen i stedet for en harde blende.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com