Hvordan sette opp en Hydroponic vokse Room

November 26

Hvordan sette opp en Hydroponic vokse Room


Du kan sette opp hydroponic vokse rom i en rekke steder. Du kan bruke alle ekstra plass, for eksempel en garasje, kjeller eller skap, å vokse din favoritt grønnsaker, frukt eller blomster. I den ideelle vokse rom, bør atmosfæren ligne plantenes naturlige miljø utendørs. Dette innebærer at fuktighet, mugg, bakterier og karbondioksid må tas i betraktning. For mye fuktighet, ekstreme temperaturer og dårlig luft filtrering kan føre til en overflod av problemer og bortfallet av din avling.

Bruksanvisning

1 Bruke stiftemaskin, dekker vegger, gulv og tak med plastfolie, og deretter tape over skjøtene. Dette vil hindre fukt og luft fra rømmer, redusere sjansen for mugg akkumulere utenfor vokse området.

2 Heng lys fra midten av taket. Maksimere lys span vil maksimere området for anlegget blader. Hvis lyset som blir installert bruker mer enn 200 watt, kan ytterligere vifter være nødvendig.

3 Monter høy effekt vifte med aktivkullfilteret i en høy hjørne vokse. Deretter bruke duct tape, feste duct arbeid til viften og kjøre den ned i hjørnet av veggen omtrent 3 inches fra gulvet. Bøy den på 90 grader slik at luft til å blåse langs gulvet. Luftstrøm gjennom vokse rom vil redusere støv og bakterier innhold.

4 Sett svingte fan til å blåse jevnt under lyset og mot plantene.

5 Monter strømskinne under høy effekt vifte, 2 fot fra gulvet. Når alle ledninger i rommet er koblet til det samme området, tilgang til å kontrollere strømmen til alle apparater er sentralt plassert. Dette kan hindre deg fra tripping over ledninger.

6. Sett regulatoren på CO2 tanken på riktig måte å matche volumet av rommet. Hvis en 1000-kubikk-fot rom trenger CO2, da strømningsmåleren skal settes til, 06 kubikkfot og igjen kjører. En 20-pund tank bør vare nær 3.000 timer. Hvis det er mye vegetasjon, kanskje mer CO2 være ønsket; hvis det ikke er mye vegetasjon, vil færre planter være der for å absorbere overflødig CO2.

7 Sett luftavfukteren nær strømskinne. Noen dyrkere foretrekker å bruke en klimakontroll for å sette fuktighet og temperatur nivåer. En avfukter i seg selv kan gi gode resultater for mange arbeidsplasser, og det er mer kostnadseffektivt enn et klimaanlegg enhet.

Hint

  • Bruk hvit plast eller dekke plast med en reflekterende film. Dette vil maksimere lys bruk og stimulere til mer fotosyntese i anlegget.
  • Planter kan håndtere et beløp av CO2; men de slutter å absorbere den når den når mer enn fem ganger så mye som det er naturlig i atmosfæren.
  • Vær oppmerksom på hvor mye strøm som brukes, og sørge for at kretsene er ikke overbelastet. Den gjennomsnittlige stikkontakten kjører på 15 ampere og bør ikke håndtere noe mer enn en 1000-watts lyspære. Når du er i tvil, ta kontakt med en profesjonell elektriker.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com