Hvordan slå en verandaen Into en Mudroom

August 30

Hvordan slå en verandaen Into en Mudroom


En mudroom er treffende navnet fordi dens hensikt er å fange all skitt og gjørme som kan spores inn i huset fra utsiden. Mudrooms er ofte plassert i front av huset, men kan også være i baksetet. En Verandaen er et ideelt sted for å slå inn en mudroom. Men i stedet for bare å gi en ideell sitteområde, må det nå også blitt en bod for sko, jakker og paraplyer.

Bruksanvisning

1 arrangere en benk og / eller to eller tre krakker i mudroom for å hjelpe til med fjerning av fottøy. En benk som åpner for å avdekke lagringsplass tjener under en dobbel funksjon.

2 Sett en paraply hyller i rommet. Disse skuffer er vanligvis metall, og kommer i en rekke utførelser.

3 Kast noen matter på gulvet. Det bør være en matte foran hver stol. Men før vi kommer til disse mattene, bør det være en matte bare for å tørke gjørma av deg skoene.

4 Plasser en sko cubby på verandaen. En Cubby er en ryddig og organisert sted å oppbevare sko. Hvis du er bekymret for insekter krypende inn i sko, plassere store plastkasser med lokk i verdensrommet. For å gjøre plass mer estetisk, finne plastbøtter små nok til å passe inn i flettet lagring kurver.

5 Sett opp en coat rack eller installere kleskroker. Kroker kan også lagre kjæledyr bånd og til og med paraplyer. Lagring strøk på kroker er ikke ideelt hvis verandaen ikke er vedlagt. Hvis du vil skjule en overflod av strøk på verandaen, bruke plast hyller.

6 Flytt en kommode til verandaen. En dresser kan lagre en rekke klær og gjenstander, og la rommet til å føle seg mer integrert med interiøret i hjemmet. En kommode og kabinettet er mest ideelt for et lukket veranda.

7 Legg ekstra detaljer for å øke innredningen av mudroom. Plasser planter og små bord i mudroom. Innrammede bilder vil også hjelpe integrere området med interiøret i hjemmet.


© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com